• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRASTICSU Kouzelnýho Kokotoče
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    je vas teda dost nebo by se hodily jeste jedny nesikovny ruce?
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    COYOT: Já nevim, nějak dopoledne, tak asi tam bejt nemusíš, le až budu nevědět něco, co bude potřeba, tak tě budu otravovat founem :)
    COYOT
    COYOT --- ---
    KRISHNA: jop ,ale dnes večer třídní sraz ze základkyv sobotu ráno na šichtu a v sobotu večer sraz k smutnýmu výročí umrtí jednoho našeho kámoše... takže :( leda bych jel vlakem a s kolem.. na kolikátou to plánujete ??
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    COYOT: jakto?? dyk to máš tak půl hoďky cesty ne? :)
    KUBAJZS
    KUBAJZS --- ---
    KRISHNA: jo v sobotu s tim pocitam .)
    COYOT
    COYOT --- ---
    KRISHNA: tvl kua .. to se do Prahy aasi nedostanu.... :( přivezu tedy zejtra rackovku a zesiky jsou-li třeba, jsem v práci přes den... ale v neděli mám ažnoční.. na druhou stranu.. super, že se s tím nemusí do prdele za Prahu..
    DRASTICS: :D
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    KRISHNA: zkus shaman a thora :P
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Coyote, ale ty bojanovice si teda vlete jednou dáme jako, proste to tam odvezem a uděláme si 30kW grilovačku na 6 hodin! :D
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    tak ladění beden domluveno na nedělní dopoledne, nakonec se bude ladit na žižkově u Deiksace, bedny se budou nakládat v sobotu večer, kdo by chtěl přidat ruku k dílu, nechť se ozve.. :)
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    mrtě lidu, příjemnej posez za sluníčka, po setmění chvilka fireshow a taky jsme šli :)
    SKALPELKA
    SKALPELKA --- ---
    Bubnovačka byla super, škoda, že jsem musela brzy pryč)
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    DRASTICS: Asi se tam stavíme na chvíli . . .
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    De nekdo na bubnovačku ?? Na vyšáku
    RAPHAEL_KOSMOS
    RAPHAEL_KOSMOS --- ---
    mezi 1. az 15tym cervencem tu bude na navsteve muj kamarad z bretane rhizom, kterej hraje acid techno z desek, kdyby jste ho chteli nekam vytahnout tak mi napiste, je to fajn kluk, myslim ze by se vam hodil do lajnapu )
    COYOT
    COYOT --- ---
    DRASTICS: domluvenej nezávaznej pokus o opravu v bejvalý práci na Andělu...šikovnej pán...

nemám ted moc čas googlit.. muže někdo kouknout po service manualu k tomu DBX ?? celkem by to pomohlo
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    doufam ze tomu protidrogovymu aktivistovi co dal gazerovi minusko nekdo na pristi kalbe hodi neco do piti a poleze nahej na bedny :))
    ZELA23
    ZELA23 --- ---
    GAZER: Konečně někdo normální
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    soutěž o nekonečnou větu :D
    GAZER
    GAZER --- ---
    COYOT: Model i s certifikací :D
    DASH: (O_O) právě...
    P.S Omluvte prosím moji netrpělivost :S:)
    DASH
    DASH --- ---
    GAZER: (O_o)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam