• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRASTICSU Kouzelnýho Kokotoče
    ROLEX
    ROLEX --- ---
    WILDENBURY_SQ: mno asi ano. To místo se mi líbilo tak to jen tak předhazuji, že existuje:)
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    ROLEX: Chm. Tam si člověk léčebnou kúru tonfou přes záda užije asi opravdu do sytosti, po případné přátelské výzvě "pokojně se rozejděte" :)
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    KRISHNA: vga 4 splitter nalezen i s adapterem, se s tim nekdy po praci zastavim (precejen jezdis na kalby castejs nez ja :)) )
    ROLEX
    ROLEX --- ---
    ROLEX
    ROLEX --- ---
    je to v obydlené oblasti
    ROLEX
    ROLEX --- ---
    tady je pár random fotek od někoho z rajčete, více mi o Budovateli google neprozradil

oottaa | VELKA UPA A BUDOVATEL PENZION 10.9.2011 – rajce.net
    http://oottaa.rajce.idnes.cz/VELKA_UPA_A_BUDOVATEL_PENZION_10.9.2011/
    ROLEX
    ROLEX --- ---
    Ve Velké Úpě kousek před Pecí pod Sněžkou je opuštěný penzion Budovatel. Je přístupný a odemčený, s příjzdovkou i s parkovištěm. V prvním nadzemním podlaží je taneční/společenský sál s barem. Podlahy se zdají být neporušené...
    ?
    ?
    ?
    party?
    CAMKA
    CAMKA --- ---
    postrádáme naši obří teplou béžovohnědou deku z hchkrdtn, neodvezli jste ji někdo?
    KING_JOHN_KILL
    KING_JOHN_KILL --- ---
    Shánim svojí hodně oblíbenou desku. Není na tom napsanej žádnej autor- jen bílej střed, na kterym je nějaký razítko.. něco jako "not for sale- sample only"
    Má to track jen z jedný strany, na druhý je jen drážka.
    Koukněte se pls do svých desek, jestli jí nemáte. Fakt nerad bych o ní pšišel. Dík.
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    BPB: hehe, teprve mi najizdi mozek, jeste jsem nemel ani to prvni kafe :)))
    BPB
    BPB --- ---
    PANIKA: ja jsem narážel na to, že bych zkusil klidne nejaky podprahovy message..prave diky promitani s fps>30sn/s :)
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    BPB: 30fps neni malo, i na 20 to je dobre koukatelny, od 15 zacina stopmotion feeling
    zkus si doma udelat slepej test
    KRISHNA: nj ja vim, taky jsem nikdy nebyl fanda trussu,ale co jsem videl jak to je kurva funkcni..musel jsem potlacit spirit :)
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    PANIKA: tyjo za splitter by byly urcite vsichni radi :))

S trussem to asi nevyjde, ten se u nas nejede a vyrobit 14 boxu by bylo krasny, ale nevim, kdo by je vyrobil, ja asi ne :)) No, doufam, ze ty LCD neshnijou ve skladu
    BPB
    BPB --- ---
    PANIKA: a neni 30 fps malo ? ..takhle na mejdanu by se uzilo klidne i vic..a trochu si s lidma pohrat ne ? takovejch 50,60 fps , par podprahovejch vzorců a hnedle bysme meli vic fanoušku ?
    SUOTAM
    SUOTAM --- ---
    nebo dat do boxu,ale na zadni stranu a zevnitr celej box vylepit zrcadlem. takze mas 14 kaleidoskopu
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    KRISHNA: a jeste k ty instalaci, mozna se pletu na to je odborni fiky, ale zobrazovadla muzes bud povesit za truss(kdyz si udelas redukci z VESA na TRUSS :) ), anebo dat do boxu a prolozit do hradby, tim sesroubovanim imho nic neziskas
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    KRISHNA: cece to ji radsi prodej a kup nejakou takovouhle mrchu http://www.czc.cz/...d1024.0&q-c-5-f_2025810=d1280.0&q-c-3-f_2025810=d3072.0&q-c-2-f_2025810=d2048.0 , ma to 2 analogovy vystupy (abys nezjistil ze chces zapojovat vgackovy lcdcka do dvi-d) a dava 30+ fps.
    ja tu mozna mam jeden 4 splitter, co jsem snad v zivote nepouzil, tak klidne venuju..
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    Tak mam doma 14 tech LCD monitoru a potrebuju vymyslet, co s nima. Napadlo me je treba sesroubovat k sobe 3x po ctyrech kusech, proste do ctverce a dva by zbyly do zalohy, protoze neverim, ze se nerozmlati. Nicmene jeste potrebujem splitter a kabely. Asi bych taky mohl darovat jednu grafarnu z tezeni bitcoinu, mela by umet tri vystupy najednou
    MASOO
    MASOO --- ---
    KUBAJZS: zachod a vana !!!!:D
    KUBAJZS
    KUBAJZS --- ---
    QYDO: zachod a vana lepsi nez mame na rimsky :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam