• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRASTICSU Kouzelnýho Kokotoče
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    KRISHNA: Ted nekdy jedu do Holomóce, co takova zesilovaci ondulopedie obnasi?
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    Nepojedete někdo do Valašskýho meziříčí? :) Potřebujem tam odvezt zesik k doktorovi
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    KRISHNA: hrozne si koledujes :)))
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    PANIKA: tentokrát se to nestane :)
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    KRISHNA: ok, kdybys v patek zjistil zes vrtacku zapomnel, tak napis a ja vezmu svoji sockou
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    PANIKA: máme dva velký stoly, jeden bude na DJ a druhej by mohl bejt DJ, ale musí se opravit, vezmu sebou vrtačku a šrouby, tentokrát fakt. Jo ale mě napadá, že nevim, co bude na baru, zjistim :))
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    urcite to tu sleduje cely KKK - potreboval bych na patecni party nejakej vjskej stolecek, cim vyssi tim lepsi (nebo si vezmu vjskou krabici jako podklad, ale neni nic horsiho nez stravit pulku noci v predklonu :) ) + kdybyste vzali par prodluzek navic, coz asi stejne berete celou bednu.
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    DECODEKL: oni ani ty upsky nejsou tak drahy
    DECODEKL
    DECODEKL --- ---
    PANIKA: jeah, hlavne ty fanynky!

BPB: projekcni komp stavim uz pulroku... a nak porad nic... pak mi doslo, ze stolni pc asi neustoji nekonacne vypadky agregatu....

OTZ: je to na picu...
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    OTZ: Nedovolil bych si zasahovat vám do obchodních záležitostí, ale tenhle konkrétní kousek doporučim nebrat, je v piči...
    OTZ
    OTZ --- ---
    ad ta vizualni stranka, nechcete taky novej laser? ultimatni, rekl bych

http://www.mixmag.net/sites/default/files/imagecache/article/images/1ibiza.jpg

:D
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    btw super podtitul posledni akce
    my KKK friends
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    napsal jsem padawanovi a filipovi jestli by se mnou nechteli promitat potrati, tak mozna bude i projekce...
    SOJKA
    SOJKA --- ---
    WILDENBURY_SQ: tsunami je svine,bacha na ni :-)
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    Sacre bleu to je počasí letos, chvíli chčije, chvíli vedro a nakonec se přivalí tsunami a sebere náklaďák.
    SOJKA
    SOJKA --- ---
    ehm :-)
    QYDO
    QYDO --- ---
    KRISHNA: jdete do nej nez vam ho vyfouknou tsunami :)
    BPB
    BPB --- ---
    KRISHNA: ajoo, no tak maj smulu projekčníci noo.., chamraď líná ,)
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    BPB: tak já jsem tu nedávno s něčim takovym přišel: [ KRISHNA @ U Kouzelnýho Kokotoče ] , ale že prej to nemá uplně moc velkej smysl, no tak uvidíme no .)
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    BPB: nebo projekcniho kompa integrovat do nakladaku, tomu uz zadnej vj neodola - doprava vybaveni i technika :)))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam