• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRASTICSU Kouzelnýho Kokotoče
    rozbalit záhlaví
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    KRISHNA: zaplatim slozenky a uvidim,co zbyde ;-)
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    KRISHNA: zkusim dohledat kontakt na typose co nam zesik prodal / mel by mit zarucak s fakturou a od koho ho koupil a ten by to moh mit chut opravit.
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    KRISHNA: na HOME s tim... s radosti od pristi vyplaty obnovim mesicni prispevek.
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    KRISHNA: Krom toho, že jsem s tim lítal po všech čertech, rád něco přihodim, ale upřimně nejsem moc zastáncem těhle veřejnejch sbírek, nic ve zlym, ale člověk prostě neví, jestli se za to koupil zes nebo már.

Než pošleš objednávku kde ti bude chybět 2654 Kč, přijď ke mně na panáka a já ti je rád dam. :)
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    Tak zesilovače, co se vezli do Valmezu na opravu

1. od Acakustika opravenej, Cimbala mi řek, ať to neskladujem ve vlhku a pak to bude fungovat navždy. Jak to sakra věděl? :) Chce za opravu 1.000,- protože na vlhkost se nevztahuje záruka.

2. O tom druhym tvrdí, že to je megašrot a ať si to nekupujem, že se na to nedaj sehnat díly a že je to prostě shit a že cenu opravy by viděl tak na 10tis a ještě by na to nedal záruku. Vzhledem k tomu, že stál 18tis, tak se to fakt nevyplatí. Za 300,- + 1000,- mi je posílá zpátky, takže na příští víkend budou ready.

Suma sumárum teda. Vršky máme pořešený. Na bass + sub máme dohromady 6 kanálů (1 komplet funkční zesik + polovina druhýho-kterej pravděpodobně prej stejně brzo umře)

Na to, abychom nakrmili všechno bychom potřebovali minimálně 8 kanálů, optimálně spíš 12, abychom ty zesiky nemučili při 2ohm.
    Takže by to chtělo koupit ještě jeden FP series (od Cimbaly) za 28.000,- Pak budem mít 10 kanálů, když nebudem trápit ten shitovej na 2ohm, tak snad ještě něco přežije a těm od Cimbaly by to mělo bejt jedno.

Něco zbylo z mejdanu na kolejích, něco ze space pikniku, ale to dá tak polovinu.

Takže bych po dlouhý době zase otevřel přispívací fond. Kdyby nějaká dobrá duše cejtila, že kolotoč(+kaztrol) mejdany jsou srdcová záležitost, co za to stojí, tak nám může poslat nějaký drobný na:

670100-2210148520/6210

Za to se vám budem moct odvděčit mejdanem, kde bude komplet zvuk 8x subb, 12x bass, 8x satelit
    INXS
    INXS --- ---
    KRISHNA: hesed nejvíc, lonský čarodky zahrál liveset kterej mě rozbrečel, na winteru mě ale trošku zklamal
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    PANIKA: Šlehat si herák ve Zvratkově, tomu řikam mejdan pro dospělý. :)
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    DRASTICS: omg ja v tech spruslich kola videl napoprvy jehly, tak jsem si rikal zes upgradoval na drogy pro dospely :))))
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    PANIKA: tyjo, to jo no. 10,5l při jmenovitym výkonu :)) to bude tak 8l normálně
    COYOT
    COYOT --- ---
    KRISHNA:
    PANIKA: a me pepíci kdysi na vojne řikali, že to mu dost kolísá napětí..
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    KRISHNA: jsem kdesi cetl ze to hrozne zere, ale jpp...
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    By se hodila :)

EC 30kw elektrocentrala - Chrudim, prodám
    http://stroje.bazos.cz/inzerat/37507400/EC-30kw-elektrocentrala.php
    PARILOSSS
    PARILOSSS --- ---

Space piknik 2014
    [ PARILOSSS @ FOTKY Z AKCI ]

MASOO
    MASOO --- ---
    PARILOSSS:
    MASOO: jo, to je ono, takovy veci mam fakt moc rada, dik
    MASOO
    MASOO --- ---
    PARILOSSS: tak to bylo taky moc fajn, jsem se vzbudila a nemohla asi hodku spat a bylo to prijemny na poslech
    PARILOSSS
    PARILOSSS --- ---
    MASOO: [ PARILOSSS @ videa z akci ] mam pocit , ze Kozlikk .)
    MASOO
    MASOO --- ---
    btw v nedeli cca 5 - 6 ranni to byl kdo?
    MASOO
    MASOO --- ---
    KRISHNA: me uprimne pomalejsi rychlost vyhovuje a to nejen na spani;) to, co se vetsinou da slyset na vasich mejdanech (a tech spolecnych) je muzika, u ktere se da fungovat, pres den sedet, bavit se, blbnout se psem a pod.
    Ne ze bych si obcas nerada poskocila, ale tohle je prave takovy haluznejsi...
    a nebo to mozna bylo tim, ze jsem stravila velkou cast patecni noci u Peace is dead:D
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    MASOO: byly to trochu vyjeťárny občas, ale stala se mi dobrá věc. Přišel za mnou nějakej cizinec, kterej nejdřív získal mojí pozornost tim, že znal desku, co mam fakt rád a moc lidí jí nezná a hned potom mi řek, že jsem hrál jeho vinyl. Přes ty odposlechy, který řvaly jak kráva a našly zeslabit sem mu nerozumněl kterej, ale pak jsem vylučovací metodou přišel na to, že to byl Hesed, viz:

Hesed - Electric Sunset
    http://www.youtube.com/watch?v=UFTuKJyEdjM

akorát jsem to hrál na 33rpm místo 45rpm, vždycky sem myslel, že se to má hrát na 33, protože mi to přijde haluznější, ale on i tohle video mi řekli, že to má bejt rychle a ne pomalu :))
    MASOO
    MASOO --- ---
    Krishnovi: probudit se behem tveho hrani je nejlepsi rano
    TRAMVAJ_22
    TRAMVAJ_22 --- ---
    Ahoj, v tom balícím zmatku jsem nechala za barem tam pod tou stanovou střechou svý krásný legíny (modrozelený, černý stromy), nenašel je někdo, prosím? kdyžtak pošta, díky
    SUOTAM
    SUOTAM --- ---
    asi jsem u vas nechal nekde vzadu cernou mikinu na zip, vepredu 100%acid, vzadu spiritualskej oblicej. tisk zeleno zlutej. nenasli ste ji tam? dik
    COYOT
    COYOT --- ---
    DRASTICS: díky voe :) dneska sem se vrátil ze Singlu.... krutopeklo deštivo... snad se obejvím na SP když to mám za "humny" :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam