• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRASTICSU Kouzelnýho Kokotoče
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    WILDENBURY_SQ: jako pekny, ale malo rozpadly.. kdybyste treba vyhoreli, tak je to pro me mnohem interesantnejsi + uplne vidim jak interferujou ty zarivky.. to abych jel fetakovat s kamerou jinam :)) (stejne na to nemam cas..)
    kazdopadne diky za referenci
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    PANIKA: No nevim jestli primo kulervouci, ale obcas sranda je.. :)

Rad bych spojil prijemny s uzitecnym, treba exkurze fetaku s kamerou, ale ten odvoz by šiknul :)
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    SIMSALABIM: No, nedá se svítit. Každopádně příští ročník domluvim dodávku s KK acidem :))) :D
    SIMSALABIM
    SIMSALABIM --- ---
    BIGG23: jj vsichni sme v tu chvíli pro tebe byly xenofobni prasata ;D
    Hele dobry, ja myslim ze tam mel kazdej co delat sam se sebou, natoz si delat vrasky z vozralyho bigga ;)

WILDENBURY_SQ: aaa dalsi co si neni jistej tim kde byl a co zazil ;D
    Bigg to vzal na sebe, pst.
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    WILDENBURY_SQ: v recyklacni DIY kulture neni nic moc sockovaty zeano :) (doufam ze to nenajde zenice, na muj vkus mame doma az moc nabytku)
    ale spis me zaujaly ty masiny - od my posledni vypravy do vicemene opusteny vodarny nemam natocenej zadnej novej matros - mas tam nejaky vizualne kulervouci scenerie + moznost nechat se tam chvili motat fetaka s kamerou?
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    SIMSALABIM: Proboha snad ne ja, pripadne se omlouvam za nejake recesni ultra-pravicove vystupy á la Léčitel :) ... To bych totiz nebyl ja, ovladli mi mozek skinheadsky lesni skritci, snazil jsem se je udolat motorovkou, ale nedali se...

Ted vazne: nabidka nechcete nejakej nabytek? Na jakykoli ucely, aby mejdany v lese jeste vic pripominaly obyvak, do kokotočí dílny na cajk a šroubečky, nejaky stolky na sitotisky treba, klidne domu do kumbalu na nejaky naradi. Snad to neberete, ze z vas delam socky, uznavam, ze je to nabytek pro socialne slabsi :) Vyrazenej z rekonstrukce oddeleni... Ale jako za nakladku a odvoz + sam bych si nejakej stolek na dilensky prace domu vzal, řezat flexou na baroknim stolku z 16. stol. je moc buržo i na me.

Uplne prinejhorsim mam sluzebni dodavku, ale uz jsem si ji pujcil tolikrat na soukromy ucely, ze mi je to blby, technari maj prece spoustu dodavek. Nejak by se domluvil rozvoz po Praze pro zajemce, muzu proplatit i naftu takovym fuckturovym kouzlem. Prohlidka (nikoliv odvoz) mimozemskych sci-fi stroju typu nuklearni magneticka rezonance, ESI-HR-MS, SFE, Ramanuv spektrometr, skenovaci elektronova mikroskopie, analyza domacich koralek na GCMS... Included zdarma, pro zajemce :)

wsq | vyrazeny_nabytek – rajce.net
    http://wsq.rajce.idnes.cz/vyrazeny_nabytek

Je toho cca nekonecno, tipuju tak jeden a pul Kubajzovy dodafky. Kdyby to chtel odvest jeden clovek vsechno a rozvezl by to, tak posta, kdyby ten chtel stolek a onen zas skrinku a tamten vitrínu, asi verejne kdo co chce a nejak bychom to sjednotili pak.
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    WILDENBURY_SQ: :DDD Jedno pro mě, druhý pro Radku a třetí pro Oksanu voe :) :D

SIMSALABIM: Tak jste nikdo nepřišel podpořit GAYPRIDE!!!! :DDDD
    SIMSALABIM
    SIMSALABIM --- ---
    A kdo ze to rano vsem nadaval u ohně? ;D
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    (No ja videl Bigga, jak si "kupuje" na baru piva po 3... A potkavali jsme se tam casto, tak jestli koupil tri piva, za rohem je nasál a sel pro dalsi, mozna bych spekuloval, ze takovy jednani muze zpusobit lehounkou opilost :)
    BPB
    BPB --- ---
    BIGG23: nejlepši si byl ráno kolem 9, 10, kdy sis liboval, jakej hraje peknej acid a skoro si mi 2x vylil cely pivko do kufříku, ještě že to zachránil Kubajz :)
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    BPB: Hele, páprdo ..... :D
    BPB
    BPB --- ---
    WILDENBURY_SQ: a k tomu si ještě dycky zaplatil na baru, na rozdíl od Bigga :) konečně někdo střizlivej na mejdanu, kdo ví, co dělá!
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    Ja si tentokrat vsechno pamatuju! Po obloze litali draci a vetrelci jak od Gigera, ze zeme trcely barevny ostny a propadaly se do takovy pavouci site, ktera byla jakoby pod pruhlednou podlahou a do toho jsem mluvil s nejakymi mimozemskymi bytostmi, vsude se ozyvaly takove dunive zvuky smichane s hucenim univerza.
    SIMSALABIM
    SIMSALABIM --- ---
    BIGG23: no jo skladani puzzle z utrzku vzpominek... ;)) Good luck
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    Tak to je nějaký hustý, se budu muset vydat po stopě půjčky .....
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    na listku uz zbyvam jen ja a DOmie ;)
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    Hele? Nemam sekeru v zádech? Nevim za co jsem se tak vožral, že jsem byl jako to prase! ... :) . Zjistěte to, dokud mi vítr do peněženky nefouká .
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    jste mi udelali takovou radost ze jste tu samy pricetny lidi co nenatacej videa na vejsku <3
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    A tady jedno večerní ....

Free Forest spirit party//Kouzelnej kolotoč
    https://www.youtube.com/watch?v=edwoCinPe68&feature=youtu.be
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    BPB: No jasně, hned jak sem se vzbudil prostě :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam