• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRASTICSU Kouzelnýho Kokotoče
    rozbalit záhlaví
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    DRASTICS: Dobrý no :) já to v tunelu ještě provázkoval, btw, mlha nějak nemlžila i když foukala
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    KRISHNA: co povidas zdrojak jsem obtocil jednim zavitem kolem kurty :D Ale mlhovac sel ke konci pochodu dost dolu, uz byl tak 1/3 pres hranu, jak to houpalo, ale slo to dozadu ne na lidi.
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    DRASTICS: ten nepřikurtovanej bublinovač/mlha je počítam tvoje práce? Nechápu tvojí karmu, kdybych to tam dal já, tak to někomu spadne na hlavu a zabije ho to :)
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    DIY Karneval Recykluj nebo chcípni!! 27.9.2014 part02
    https://www.youtube.com/watch?v=bjjopjTMlBk&list=UU360AP1Mdt1_LgZuk4tH49w&index=5
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    DIY Karneval Recykluj nebo chcípni!! 27.9.2014 part05
    https://www.youtube.com/watch?v=ztFtBMOBIdc&list=UU360AP1Mdt1_LgZuk4tH49w
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    místo činu je čistší, než když sme tam přijeli

Dolní Měcholupy, konec světa, já končim v práci taky v 17:30, můžu tě odvezt, ale budu autem ve strašnicích, tak bys tam musel nějak doject :)))
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    ted jsem zmatenej, uklidit na misto cinu, nebo do skladu?
    misto cinu vim kde je, ve skladu jsem jeste nemel tu cest
    kazdopadne je realny ze skoncim 1730 na zizkove a nekam dojedu premistovat veci.. tak rozkazujte :)
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    na sklad jedem zejtra v šest
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    DECODEKL: ja si cas udelam
    DECODEKL
    DECODEKL --- ---
    TATONKA: tak, tak souhlasim! dik, jste uzasni.)

jestli se nepletu vcera uz nebylo moc sil na uklid, mel by teda nekdo cas v utery nebo ve stredu cca kolem 18te se tam sejit a poklidit?.
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    ONDRA_PATA: omyl, nejlepsi mejdlo je, kdyz tejden nespis, nejaky spiralove to rikali :)) (joke, dobre ze jdes jinam)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    MASOO: ani nevíš, jak jsem šťastnej, že odtama vypadnu
    MASOO
    MASOO --- ---
    ONDRA_PATA: to je dobre, ze jdes jinam
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    PANIKA: dělám v M&S, ale často mám třeba v pátek odpolední nebo v sobotu ranní. no a kdy se dělaj dobrý mejdany? no většinou v pátek nebo v sobotu..už půl roku mi vždycky vyjde směna tak debilně, že mejdan nedám
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    ONDRA_PATA: co delas prosimte? :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    za 1,5 roku jsem kvůli práci přišel o všechny skvělý i méně skvělý mejdany. takže až od 1.12. nastoupim do nový práce, tak na prvnim mejdanu buď odletim nebo umřu
    RUDLA
    RUDLA --- ---
    tos ako dobry!!!
    TATONKA
    TATONKA --- ---
    Kluci a devcata, nevim jak pro vas, ale pro me nejlepsi mejdan od dob Warehousu. Vas tygrik ^..^
    MAKULKA
    MAKULKA --- ---
    děkujem za karneval :)) příště,vlastně kdykoliv, můžem zase zajistit nějaký jídlo s Oksankou, kdyby byl zájem..
    BPB
    BPB --- ---
    fakt beze slov jako, hrozna pecka, od začátku ve svižnym tempu :) v 5 sem mizel..tak snad to tam vsechno dobre dopadlo..jeste sem potkal nejaky lidi co mirili teprv na mejdan :D
    WASHO23
    WASHO23 --- ---
    DRASTICS: i see - no mě by se ten komp docela hodil dřív... tak mi prostě napište do pošty pls až to někdo budete řešit
    DRASTICS:
    TIP: jj špiritus umocněnej kouzlem místa jaxviň
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam