• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRASTICSU Kouzelnýho Kokotoče
    rozbalit záhlaví
    VETE
    VETE --- ---
    TATONKA: Právě že se spojim s kámošem, co má osobní zkušenost... Mam dojem, že musíš použít něco jako specifickej typ pryskyřice, ale nejsem si jistej, možná melu hovna, každopádně zkusim zjistit a dám vědět...
    TATONKA
    TATONKA --- ---
    VETE: S tím lakem je to právě nějaký těžký, udlěej research (cení se především osobní zkušenosti) a dej vědět.
    VETE
    VETE --- ---
    TATONKA: Hele to je asi pravda... Nevim, jak moc dobrý jsou v tom malovat štětcem, ale řek bych, že to zvládnou... A malovat uměj sladce, hořce i kysele ;)) jinak s tim lakem je to dobrej nápad, zkusim zjistit, kterej lak by byl optimální na tohle použití, ale myslim, že je to proveditelný ;)
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    QWWERTY: vtip je v tom ze neskladas, ale rolujes, pak to drzi
    TATONKA
    TATONKA --- ---
    QWWERTY: Vyzkoušeno.
    TATONKA
    TATONKA --- ---
    VETE: A uměj malovat i kysele?
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    TATONKA: docela bych se bál toho nepopraská, když si vezmu jaký skladování a akce zažije taková technoplachta :D
    TATONKA
    TATONKA --- ---
    VETE: Problém barev ve spreji je, že se při použití na PVC banner časem rozsypoiu, seškrábou, sloupou. Takže je potřeba to pak přejet nějakým speciálním průhledným lakem, kterej nepopraská, nebo to celý udělat sítotiskovejma barvama, který nepopraskaj nikdy.
    VETE
    VETE --- ---
    TATONKA: Kena = can = spray can = barva ve spreji ;)
    TATONKA
    TATONKA --- ---
    VETE: Co to je kena?
    VETE
    VETE --- ---
    Hele já znám poměrně dost kluků, co malujou fakt dobře kenou a myslim, e by nemli problém cokoliv udělat zadarmo, když jim dáme plachtu a barvy... Já ňáký barvy mam a klidně jich pár obětuju... Dalo b se to imho skloubit s tim mejdanem na trafačce 30.ledna... Tam bydlí dost lid,í co dobře maluje... Myslim, že i takovej Ketchup by se nechal ukecat za ňákej lístek na baru ;)
    TATONKA
    TATONKA --- ---
    Tak jsem mu napsala: "Abychom mohli rozhodnout ve výběrovém řízení na malíře našich plachet (kolotočích), tak jsem dostala za úkol zjistit cifru. Já vím, že se to blbě takhle stanovuje, ale bez toho se nepohnem.

Takže berme v potaz 2 plachty o rozměrech 2x3 metry.

Na tobě je zvážit:

Kolik by stál materiál.
    Kolik času ti to zabere.
    Kolik peněz stojí tvůj čas.

Pak to celý sečti, odečti, vynásob a dej mi vědět nějakou částku.

Máme kámoše, co by nám je udělal jen za materiál, ale zároveň se nám líbí co děláš ty. Takže teď potřebujeme zjistit, jestli si tě můžem dovolit."

Čekám, že poslední odstavec by mohl trochu snížit cenu :)

PANIKA
    PANIKA --- ---
    TATONKA: presne tim smerem jsem to chtel nasmerovat, kdyz neco chces, tak prvni potrebujes odhad cisel, pak sbirku, pak realizaci, pripadny doplatek, aspon tak to fungovalo ve vsech dobrovolnicko/skladacich projektech, co jsem kdy byl, takhle obecne ti nikdo nic nerekne, ani rict nemuze..

TATONKA
    TATONKA --- ---
    PANIKA: Já ho znám z dávných dob i osobně - je to v poho kluk, šikovnej, mladej, byl na diktátu, ale tam sem ho zahlídla akurát z opilecké dálky..
    Odkaz na jeho tvorbu zde: https://www.facebook.com/acidstorydesign
    Odkaz na jeho osobní fb zde: https://www.facebook.com/cistinjan

Tak já z něj zkusím dostat nějkou cifru a podle toho budem řešit dál?

Já bych chtěla hezký pořádný vyňuňaný plachty :)
    A klidně bych taky přispěla nějakejch pár stovek, bychom případně mohli udělat nějakou malou sbírku pro tenhle účel.

TATONKA
    TATONKA --- ---
    PANIKA: Štěpáne, ty jedna drbno :D Žádnou špínu veřejně šířit nehodlám!
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    TATONKA: coby drobneho akcionare KK by me zajimaly pripadny odhad celkovych nakladu na plachtu od a.s. a od lukase a podle toho bych klidne prispel i mimo bezny ramec.. radsi bych lukase, protoze ho znam.
    (priklad, at rekne acid story ze ocekava 10 hodin*150 a barvy za 2000 treba, vim ze to nebude presny, ale takhle se to moc neda rozhodnout)

TATONKA: nejaka spina? pomluvy mam rad, pokud se teda netykaj mne :)
    TATONKA
    TATONKA --- ---
    BIGG23: No hele, tady na toho člověka jsem neslyšela poslední dobou nic hezkýho... Tomu tu plachtu asi nesvěřím..
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    TATONKA: Mě napadá FILAS666 :) už jednu plachtu nebo dvě udělal ... jsou to spíš obrazy, ale dobrý! Trocha uv barev a bylo by.
    TATONKA
    TATONKA --- ---
    Čau, znáte někoho, kdo umí malovat a udělal by pro KK plachty? Ten kluk - Acid Story - tak z něj vypadlo, že by chtěl zaplatit náklady (jasně) + by chtěl tak 150 na hodinu, protože se momentálně živí pouze zakázkama tohohle typu (nemá jinou práci). Potom, co jsem mu řekla, že jsme chudý, tak napsal, že by to šlo i levnějc, o kolik nevím.

Po rozhovoru s Danem předpokládám, že KK ani po Diyktátu nemá ani nechce dávat někomu moc peněz za výrobu (sice ultimátních) dekošek. Ale teda nutno podoktnout, že nějaký plachty by se fakt hodily. Technickej stav těch starejch radši nebudu popisovat..

Taky připomínám, že od MASOO (díky!) máme plachtu určenou přímo na tenhle účel a je fakt velká (2 krásný dekošky z ní můžou bejt). Je mi jí vždycky líto, když jí vidím válet se u nás v obejváku, chudinku nevyužitou..

Takže otázka - mám zkusit ještě Acid Story, jak moc si může dovolit klesnout s cenou? Případně ještě kolik jsme teda ochotný za to vypláznout (předpokládám, že minimálně náklady (barvy) bude chtít proplatit každej)?

Nebo máte někdo jinej kontakt na umělce (nic proti amatérům, ale čmáranici umím nakreslit i já, ale hezký to nebude)?

Napadá mě akurát HLUKAS, kterej dělěl nějaký plachty v minulosti (teda spíš nám je půjčil a už u nás zůstaly), ale zase si říkám, jestli pro nás ještě bude chtít něco dělat, když jsme nechali ty minulý plachty zplesnivět... (ta co mám teď k pomalování je z banneru, ta nezplesniví).

Takže? :)

WASHO23
    WASHO23 --- ---
    DRASTICS: dobrej skvost :DDD
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    BPB: Letenka 1700,- a ubytování ze soboty na neděli 420,- v hostelu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam