• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRASTICSU Kouzelnýho Kokotoče
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Velkej dik, za peetik netrebuje vyvazovat detaily zlatakem a vdek mescem stribra

DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    A at si strci doprdele psytrance, ted me zpetne mrzi ze jsem ho na internetech podporil sirenim jeho stranek
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Tonko posli ho doprdele prosimte ... At prestane vysvetlovat hovna, zase kurata na czechteku ... Ja sem chudak co se musi na vasem technu prizivit, esli nechape DIY tak moc nepobiram proc potreba multiplikovat korespondenci s nim
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    Vlakem z hlavaku asi 20 minut kdyztak
    TATONKA
    TATONKA --- ---
    Acid Story:
    (takže na to asi serem...)

Jinak materiál na barvy vypočítám, ale šlo by asi o jedno UV balení barev... to by bylo třeba okolo litra s tim že nějaký barvy zbydou na příště..
    Za práci...? já fakt nevim ty jo... vždyt sme se ani nedohodli co budeme dělat...
    Já zadarmo pracovat nemůžu protože nemám jinou práci než podobné záležitosti, ale už minule jsem říkal že nechci moc.. třeba tak tu stovku na hodinu.. jako podle mě to bude práce třeba na 3 dny minimálně.. i s návrhem a tak..
    Nevyjde mi to asi míň než za trojku pro mě plus materiál..
    Dělám věci do detailu a dělám je tak dlouho dokud nejsou dokonalé jinak to neumím, ale výsledek i utopený čas je potom vidět.. představoval bych si plnobarevnou UV plachtu s mnoha detaily kde budou schované nejrůznější haluze a tak.. na psychedelikách zaručený efekt bohužel zadarmo opravdu dělat nemůžu.. jako upřímně plachty tohoto typu stojí v psytrance komunitě okolo desítky minimálně.. pokud kupuješ od fluorobotanics nebo nějakého umělce již trochu popularizovanýho ...
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    KRISHNA: kalit se mi moc nechce, ale kdyztak nemam problem prijet rano vlakem
    TIP
    TIP --- ---
    KRISHNA: I am IN
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    No, nemam brejle ani pro sebe, musel sem si pujcit qydovo lenonky
    Jinak koketuje se s myslenkou tam ject uz nejak vecer v sobotu, zakalit a zacit rano.. v magirusu se vyspi pohodlne 5 lidi, jsou tam molitany. Uvidime, jestli by nas bylo vic.
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    nebo pockat, zkusim u my novy domaci projet garage, tam se dost mozna najdou i nejaky spravne cyberpunkovy :)
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    KRISHNA: dorazim v kolik reknes sefe :)
    jen teda brejle vubec nevedu, nejak proste nejsem brejlovej tip, tak kdybys mel nejaky extra..
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    PANIKA: psychodálka, z hlaváku tě klidně odvezu, když dorazíš nějak rozumě (kolem oběda, nebo před). Vem si ještě brejle, ideálně čirý (flexa je potvora)
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    KRISHNA: nerad bych to zakrikl, ale kdyz buh da, tak vam vsem prijdu zvednout sebevedomi konfrontaci s moj manualni zrucnosti

sebou monterky a rukavice, nebo se mam vybavit jeste necim extra?

mam to tedka vlakem 43km :)))
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    V neděli pokračování workshopu na magirusu, budem zas brousit, čistit a malovat.
    DASH
    DASH --- ---
    Vcera to bylo na hale fakt mily, rada jsem vas videla. A Bukacek se Skaffem paradni set, diky;)
    MASOO
    MASOO --- ---
    TATONKA: taky bych mela zacit na tom aute neco delat:-))))
    mam prvni predsevzeti po letech, ha!
    TATONKA
    TATONKA --- ---
    Omlouvám se za tapetu, ale myslím, že to sem patří:

Magirus hardwork party vol. 1.

VETE
    VETE --- ---
    BIGG23: Myslim si, že u tohohle PFka by nejvíc sedělo - Be wired ;))
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    QWWERTY: já se neomlouvam, ale ospravedlnuju ;D
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    BIGG23: me se omlouvat nemusis, ja sam mluvim anglicky jak opice ...ale jak k tomu prijdou prave ti delfini! ;D
    BIGG23: pouuziva, ale proto, ze americani sami neznaji vlastni gramatiku - viz ten link z obrazku
    10 Words You Need to Stop Misspelling - The Oatmeal
    http://theoatmeal.com/comics/misspelling
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    Neni to gramaticky správně, ale používá se to....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam