BRDSKEJ_TRAMP: Hele, když děláš věci od srdce, znamená to, že sou tvojí vášní, koníčkem, životnim stylem... Do většiny takovejch činností ( kolo, skate, graffiti, lyže, ... ) peníze vrážíš a negeneruješ je tim ( nebo tak aspoň 98% lidí, co to dělá, vždycky se najde pár "profíků", žejo )... Děláš to proto, že tě to baví, naplňuje, snažíš se posouvat laťku, pushing the limits... Techno je ( stejně jako bajk nebo grafs ) životní styl, je to vášeň, do který rveš prachy ( aspoň ze začátku ;)) a v neposlední řadě i čas...
Týpka neznám, maximálně respektuju to, že nechce mít šéfa a dělat od devíti do pěti, ale že se chce živit tim, co mu de a baví ho... Ovšem to, že místo toho, aby řek: "ok, dejte mi matroš a já si ve svym volnym čase vymezim pár desítek hodin ( 6 večerů... ) a udělám vám nejlepší plachtu, jakou kdy techno vidělo, protože mi bude nesmírmou ctí, bejt součástí něčeho většího, než jsem já a moje individuální působení na tomhle světě" tak vytasí " hele tak aspoň kilčo na hoďku, kámo..."
Neřikám, že je to zmrd... ale srdcař to rozhodně neni...