• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRASTICSU Kouzelnýho Kokotoče
    rozbalit záhlaví
    SKAFF
    SKAFF --- ---
    BIGG23: kamuflážní loga na technonáklaďáky :]

BIGG23
    BIGG23 --- ---
    A my máme před barákem LIDL! To je neslýchaný .... A ještě tam nemají, co chci!

DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Pronájem nebytového prostoru bez realitky, Malířská, Praha - inzerát č. 360074 - bezrealitky.cz
    http://www.bezrealitky.cz/...ti-byty-domy/360074-nabidka-pronajem-nebytoveho-prostoru-malirska-praha

kdo si za mega a pul koupí wakatu :D aby si ji teda moh pronajímat za 31K na měsíc :)))
    KAB
    KAB --- ---
    jou!!

Gold The Rhythm Feat Nike
    https://www.youtube.com/watch?v=Ye-J9JpQnCI
    SKAFF
    SKAFF --- ---
    BERTIAS: Kolotočář převlečený za Pata zbil diskžokeje, Mat ho odtahoval marně
    FREETEKK
    FREETEKK --- ---
    KRISHNA: ive zas ustreluje pravacka? :)) das ist aber keine saubere rase!!!
    WASHO23
    WASHO23 --- ---
    jo to je to vaše indický povyraženíčko jo? vám trochu závidim a zároveň pozdravuju :)
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    VETE
    VETE --- ---
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    jediny co mi vyslo z fotek z patka

PANIKA
    PANIKA --- ---
    KRISHNA: ja dekuju, my kancelarsky krysy... :)
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    PANIKA: Nejlepsi jse!! Nad tou jinou zarovkou do prenosnyho svetla sem premejslel, ale ty ledkovy furt malo svitej a tak jako debilne a ty 100 w zarovky se daj sehnat za 7kc/ks, takze sem zatim nenasel lepsi substituci. jeste jednou dik
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Zitra prosim pomocniky serafinu na uklid v baru v 14, to otviraj
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    PANIKA: Muj pracovni patek se protahl do noci a pak jeste chvili rano, takze jsem dneska stravil tak 5 hod s kartacem pod autem a tak hodku jsem uklizel/zametal. Hrube jsem odrel kostru k zadnimu kolu(nekompletni) a bocni schudky(zbyvaji drobnosti),bordel uz tam neni tak hroznej. Diky lachtanovi za support - nainstruoval me zdrsnit a olamat velke kusy rzi,ze se to pak natre odrezovacem.
    Rekl bych,ze tam tech clovekohodin zbyva jeste hodne a to nejpohodlnejsi misto uz je skoro vybrany :).
    Protip:koupil bych silnou(~100w) ledkovku do rucniho svetla,pac tam praskaj rychlosti svetla..
    Ob vikend mozna zase pujdu na den.
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    WASHO23: taxe koukej pochlapit a taky pro nas neco ulovit ;P
    WASHO23
    WASHO23 --- ---
    DRASTICS: twl upskirty jsem neznal !!! ;p
    SUOTAM
    SUOTAM --- ---
    DRASTICS: budu v dilne od 10 do tri cca
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Suotam, zitra volam snad budes a vemes

A vim ze jsem predpotopni a mam vitat, kdyz ja ty internety objevuju postupne a nesleduju ty auditka co zerou cas ... Krom svlecenejch a upskirtu, to mi za to STOJI ;P

Hhhh

http://zpravy.idnes.cz/...y-mladik-a-snupal-hlinu-129-/krimi.aspx?c=A110419_092349_hradec-zpravy_klu
    SUOTAM
    SUOTAM --- ---
    nepojedete dneska nebo zejtra nekdo z haly kolem branika? mam u vas od diktatu strobokouli a tocicise ruce.. tak byste mi to mohli hodit do dilny.
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    Tak prej vám mám sem hodit nějakou variantu na Rave Against Valetnine... Drax dostal RARko se zbytkama, co si pak vyberete. Tuhlenc je jeden nástřel. Češť...

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam