• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRASTICSU Kouzelnýho Kokotoče
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    Večer do signalu asi nejdu, od víkendu furt nemůžu mluvit a kdybych tam dneska šel, tak se to moc nezlepší, btw. kolotoč má první kolotoč.:

PANIKA
    PANIKA --- ---
    ja si zas dovolim jednu acidovou pisnicku
    Fragments
    https://soundcloud.com/mgl32/fragment
    LAN23
    LAN23 --- ---
    ja sem si party strasne uzil, hlavne sobotni rano a sobotni noc az do nedelniho odpoledne. diky diky moc
    KAB
    KAB --- ---
    TATONKA: fuj, to musi byt urcite kamos Dasi, prase.. :P
    TATONKA
    TATONKA --- ---
    Mám tady jednoho člověka, co oplizuje psa.
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    TATONKA: No ještě že jsem si ho nevšimnul, to bych utek.. Měl džísku aspoň?

K tomu bordelu - taxíkař blbě koukal na šedivej flek, co zůstal na sedačce, když jsem se zvednul, ale za to asi ty mroži co se matlali v hovnech nemůžou..
    DASH
    DASH --- ---
    BUKACEK: presne, jestli chcete lidi v hovnech oplizujici se v blate mezi hovnama od psu, tak mi zavolejte:)
    BUKACEK
    BUKACEK --- ---
    DASH: presne!!!dasenku na hrani uz nezvat..jinak to vsude dopadne jak na trafacce!:)
    BERTIAS
    BERTIAS --- ---
    tak pro někoho je asi důležitý, aby byl barák před zbouráním pořádně uklizenej...
    DASH
    DASH --- ---
    BUKACEK: omyl, udělala to "zvěř jako já" :))
    BUKACEK
    BUKACEK --- ---
    BPB: asi bych neresil...kdo koho kde chtel aby udelal party?co prijde za lidi a co budou delat v pristupnych prostorach uz snad neni nas byzz..techno to udelalo:)
    BPB
    BPB --- ---
    DASH: taky jsem slyšel, že to nějaký trafačkáři řeší no, chápu že jim vadí..že si tam lidi údajně chodili na velkou do nějakejch bytů (mi hlava fakt nebere)..ale jinak teda by mě zajímalo, kdeže to zametli..stačilo otevřít jakoukoliv pavlač a všude hafo bordelu, včetně již vystěhovanejch bytů...
    SHAMAN23
    SHAMAN23 --- ---
    PEETIK: nevim já jí neznám, to mi řikal jeden místňák
    TATONKA
    TATONKA --- ---
    SHAMAN23: kdyz uz sme u divnejch typku... uz vim koho mi pripomina ten indian z new orleans! Kdo videl serial Mestecko Twin Peaks, tak si urcite pamatuje na Boba.. brr, trochu me ted desi, ze sem mu v naky slaby chvilce dala svuj email.l
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    SHAMAN23: To byla ta ženská jak tam byla s tou skupinou fotografů?
    SHAMAN23
    SHAMAN23 --- ---
    DASH: nevim, těch pár lidí co tam bydlelo, se kterejma sem se bavil, byli rádi za tenhle mejdan, ikdyž na techno normálně nechoděj...a ta buchta co to napsala tam prej stejně nikdy nebydlela, akorát si dělala z trafačky zastávku pro svojí cestovku. takže bych si z ní hlavu nedělal a pokračoval v smysluplnější debatě http://www.worldstarhiphop.com/videos/video.php?v=wshhyzENTEuvlURhruZd
    TATONKA
    TATONKA --- ---
    DASH: aha :))
    DASH
    DASH --- ---
    TATONKA: A mne jeste psala ze prej lidi co tam bydleli tam den predtim uklidili a zametli...a pak tam prisla zver jako ja:)))) a ze se to mezi trafackarema resi, ten bordel :)))

TATONKA
    TATONKA --- ---
    OTZ: vojta, co tam bydlel, vypadal smutne, ale spis z toho, ze se musi stehovat,nez z toho ze tam je bordel. Bych ji na to napsala..
    TATONKA
    TATONKA --- ---
    SHAMAN23: je v nadobe, ze ktery couha konska maska, bud na hale nebo v koilovo dodavce.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam