• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRASTICSU Kouzelnýho Kokotoče
    SIMSALABIM
    SIMSALABIM --- ---
    ROBOOTEK: tvl "s laskou Acabek" ;D mozna, kdyz daji hlavy dohromady a prizvou i Rexe, tak by se mohla objevit sance, ze se urazej...
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    ROBOOTEK: imho ti odpovi, ze ma cislo na te placce co tam ma poveseny, ale sem sam zvedavy :)
    ROBOOTEK
    ROBOOTEK --- ---
    DRASTICS: tak mě to nedalo.. (ne že bych čekal nějakej výsledek, ale sem zvědavej co mě napíšou) a poslal jsem na berounskou pobočku pičáresů mail + foto s tímto zněním:

Dobrý den,

Jako náhodný návštěvník jsem byl o tomto výkendu svědkem zásahu policie proti technoparty u Tetína.
    Byl jsem svědkem zásahu policejní jednotky, kde byl zasahující policista neoznačen.
    V příloze posílám foto, které zde bylo pořízeno - policista vpravo)

Dle zákona by měl mít každý zasahující policista na uniformě viditelné číslo viz 2 policisté nalevo.
    Můžete mě tedy prosím vysvětlit, proč tomu tak není u policisty napravo?

S láskou,

Ludvík Acábek

každopádně mail je acabek@centrum.cz tak nevim jestli to nehážou rovnou do spamu :D
    CZECH23EKTOUR
    CZECH23EKTOUR --- ---
    RUDLA: hlavně bacha na csob a hypotecni banku, sou kruty pri predcasnym splaceni, nikdo, jak tyhle dva ustavy, to nema tak nevyhodny a najdes to jen ve smluvnich podminkach který nejsou ani u smlouvy
    RUDLA
    RUDLA --- ---
    BPB: ts, mi to vyfouknete)))
    BPB
    BPB --- ---
    RUDLA: nahod nejakej odkaz, sme zvědavý neasi ,)
    RUDLA
    RUDLA --- ---
    RUDLA: VYRESENO!!!!
    RUDLA
    RUDLA --- ---
    ahoj.. mam prozbu... mate nekdo ve svem okoli nekoho kdo se zabejva Hypotekou, pracuje v bance??? zamiloval jsem se do samoty a vermomoci ji chci koupit... potreboval bych to s nekym probrat, v nasi bance doticnej na hypoteky je nemocnej... je to akutni!!! dekuju...
    SMOKINGVENCA
    SMOKINGVENCA --- ---
    DRASTICS: ňákej strážník probléme?
    WASHO23
    WASHO23 --- ---
    SALAMAN: no tywole!! že já se ho zastával - hajzla bez výrobního čísla :D
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    DRASTICS: Jo von neměl občanku, tak to už chápu, proč mu tak zkroutili ty ruce :D
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    SALAMAN: Byl to anonymous bez občanky :) Jako respekt jemu, v ty masce tomu dodal korunu a taky sem si rikal, esli se prave diky nemu nenazral vlk a koza pak zustala celej vikend cela.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    WASHO23: Sice nevim kdo to byl a co udělal, ale za nějakou dobu ho pustili a vrátil se pařit dál.
    WASHO23
    WASHO23 --- ---
    no a koho to tam vlastně odvedli? kdo byl ten jedinej chudák? (nebo aspoň teda myslim že to byl jedinej, skončil se želízkama a táhli ho někam dopyče, co si pamatuju tak jsem to přestal řešit když už je skoro chtěli dát i mě, páč jsem nevěděl moc o co šlo..)
    TIP
    TIP --- ---
    DRASTICS: ajeeeje zeby nas navstivil pan "zapomneljsemsidomasluzebnicislo"?:)
    DOMIE
    DOMIE --- ---
    DRASTICS: no do prkenny podlahy ://
    BPB
    BPB --- ---
    RUDLA: záznam z víkendu ne ?
    DASH
    DASH --- ---
    DRASTICS: hehe, dobra momentka:))
    RUDLA
    RUDLA --- ---
    DRASTICS: a to semti chtel dneska volat jestli by jsi si udelal vejlet kousek k pisku, podivat se na jeden statek..)) ses frajer))
    RUDLA
    RUDLA --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam