• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přístup odmítnut.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRASTICSU Kouzelnýho Kokotoče
    RUDLA
    RUDLA --- ---
    tak ja uz byl nasranej ze sameho duvodu za dobu co jsem jezdil... to snad kolotoce vubec neomlouva, nazdar, tak to je.. a moc bych to tady nerozmazaval... berte to jako duvod k zamysleni..
    TATONKA
    TATONKA --- ---
    Tak si ještě prosimtě přečti, že jsme nebyli jediný, kdo tam byl a hlavně, že to nebyl náš nápad.
    RUDLA
    RUDLA --- ---
    KOKOTOC..
    RUDLA
    RUDLA --- ---
    tak jak jsem se dnes docet o vasi party a spol. na carodejnice. zpusobila ze padl lom Jarov... tim padem velka gratulace k vasemu uzpechu... delat mejdany za kazdou cenu mi prijde dost na hovno... myslim , ze tohle uz je k zamysleni....
    TATONKA
    TATONKA --- ---
    Jenom bych ještě podotkla (už jsme to psala vedle, ale tam všichni nemaj přístup)

Tak dneska tri kila, priste litr. Kdyz to zaplatili napoprvy, tak ted budou cvakat furt... i takhle to muzou brat. Nenechala bych je vytvorit si z tohohle pripadu precedens.
    PANPOSPA
    PANPOSPA --- ---
    nam ted po akci poslali z mistniho obecniho uradu asi deseti lidem napomenuti za prestupek neuposlechnuti vyzvy policie a neopusteni soukromeho pozemku
    VERONNIKA
    VERONNIKA --- ---
    NEENA: Me teda jako nejvetsiho odpurce a lenocha,co se tyce slozenek, prijde vrchol drzosti,ze po me zadaji pokutu a slozenku vyplny jen z 1/2. Jeste, abych se s tim vypisovala v pripade,ze bych nechtela platit prevodem...
    DOMIE
    DOMIE --- ---
    a me ted konecne doslo, co budu mit u nasich za doporucenej dopis do vlastnich rukou, aaaha :))) odpor asi podam, budu te kontaktovat majdi!! :)
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    S podavanim odporu mam take nejake zkusenosti, kvuli 300 Kč to dal resit nebudou, kor pokud (individualni) odpor poda kazdy - 20 lidi á 300 Kčs, to se esenbákům / ouřadům fakt nevyplati. Takze ted, mili technari, ukazte respect, love, peace & unity v praxi :)
    DADOSHEKK
    DADOSHEKK --- ---
    KRISHNA: tve sem nedockavej neasi :)
    ELIZZ
    ELIZZ --- ---
    WILDENBURY_SQ: jj souhlas, mam uz i potvrzeno od zname pravnicky, ze se mam urcite odvolat... Nikde nebylo oznaceno, ze je to soukromy pozemek, navic nejsem org, ten nese odpovednost, ja podstoupila radny silnicni kontrole a nebyla jsem upozornena, ze me budou za to stihat, pokud to zamitnou pokuta bude ta sama..kze neni co ztratit..
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    ELIZZ: Ja jsem obecně známej taky spíš jako nehrotič a když jde něco zapláznout barevnejma papírkama, dělám to tak...

Ale tohle mi přijde fakt jako nesmysl, prostě zkoušej posílat lidem pokuty za to, že sou na louce. A čekaj, kolik blbců jim ty prachy pošle. Kdy začnem dostávat pokuty za to, že k nám jde návštěva, neoprávněně užívá cizí majetek - chodbu a chce jít k nám do bytu? Nechci zacházet do (právních a legislativních) detailů, princip je myslim trochu podobnej.
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    DADOSHEKK: V Praze, si počkej :)
    ELIZZ
    ELIZZ --- ---
    NEENA: ja to kuli tem trem stovkam nechtela hrotit, ale asi mas recht, jdu do toho a odvolam se
    TATONKA
    TATONKA --- ---
    NEENA: sepiš to na ofiko papír a pošlem jim to hromadně, hm?
    DADOSHEKK
    DADOSHEKK --- ---
    KRISHNA: a de to bude ? :D
    ELIZZ
    ELIZZ --- ---
    DADOSHEKK: jj mejdan byl okej ;)
    DADOSHEKK
    DADOSHEKK --- ---
    ELIZZ: tak za 6ku dobrej mejdan ne ? :)
    ELIZZ
    ELIZZ --- ---
    DADOSHEKK: odhadem tak dvacet? nechteli op po vsech co tam byli..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam