• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRASTICSU Kouzelnýho Kokotoče
    ROLEX
    ROLEX --- ---
    PIXY: škoda! docela to fotí na takovej placatej krám:)
    PIXY
    PIXY --- ---
    víc sem nestih;)
    Postimage.org / gallery - IMG 7056, IMG 7082, IMG 7102
    http://postimg.org/gallery/ucsvnbs4/
    ROLEX
    ROLEX --- ---
    svatba komplet!

jméno svatba, heslo 23

rajče.net | místo pro vaše fotografie
    http://rolex.rajce.idnes.cz/Dan_Tonka_svatba/

PAIKA
    PAIKA --- ---
    ahoj, meli byste zajem o hrani ve stary miragi na ujezde, jenz je "nove" otevrena a provozuje ji muj znamy, top barman, a vlastni jeho kamarad..? pokud ano, napiste mi nekdo do posty a poslu vic info.. pa
    BANANABOY
    BANANABOY --- ---
    zdar,
    nevim na koho se obratit, ale na Freezu jsem nekomu na HCHKRDTN stage pujcoval dve speakonovy propojky. Slibil ze je donese, ale nic... kdyztak me presmerujte.
    dik
    ROLEX
    ROLEX --- ---
    TIP: ona to je radost fotit, když jsou kolem mě samí krasní lidé:)
    TIP
    TIP --- ---
    ROLEX: brečim smíchy kámo, seš borec:)
    skaf a pítrs s babičkou überrulezz
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Ach jo, nekdo čet mezi špatnými řádky. Nebo čet řadky, co byly napsany nešťastnym zpusobem. A vyvozuje z nich už takovou zbytečnou dobu neco jako univerzalni pravdu. Promin na jednu stranu a nebud vztahovačná na druhou.
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    budeš se muset svezt na kolotoči :)
    TATONKA
    TATONKA --- ---
    Děcka, já už to tady nějakou dobu nesleduju, nemůžete ty fotky radši házet někam jinam?
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    ROLEX: (Taky jsem marná lemra líná, už du na to, fuckt... :)
    R6ANDREW
    R6ANDREW --- ---
    my chceme!
    ROLEX
    ROLEX --- ---
    KRISHNA: ano, budou!

(zrovna na nich pracuju ale nedávam to dnes, snad zítra, když ne tak během víkendu!)

KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    budou ...

SHAMAN23
    SHAMAN23 --- ---
    hlave z ty slavy nahodte nejaky fotony pro ty co se nemohli dostavit
    SAMSAM
    SAMSAM --- ---
    Ahoj vsici moji znami i neznami pratele. Chtel bych zpetne vyjadrit dik Danovi a Tonce za velice krasnou svatbu na kterou sem mel cest se podivat. Proto napisu takovy jakoby report...
    V patek odpoledne mi zavolal Mario, ze jede na party Kouzelnyho kolotoce a jesi se pridam. Pri prijezdu a oznameni o jakou akci vlastne jde sem byl u vytrzeni, sebral sem maly dar a rovnou po praci sme jeli. Krasny kemp uprostred krasne prirody Vysociny me nadchl. Uz se stmivalo, takze poznavani pratel bylo komplikovane, ale vsichni moc mily a rozhovory se znamymi i neznamymi velice fajn. Rad sem Vas vsechny videl:-) Supr video pro Krischnu sem bohuzel nestihl cely, ale big up. Pak velice kvalitni acid, i kdyz se spis sedelo kolem ohne. Stihl sem se za noc dvakrat vyspat(moje klasika) a rano shledani zas u ohne, zabava v plnym proudu, i kdyz uz ticho, ale Vencova petdevitka stacila. Jeste musim vyzdvihnout lasery, krterych ac bylo hodne, nebyly agresivni, tak se na to dalo divat a celkove krasna stena(asi kolotoc nebo co:-)) pak uklid, louceni(smutny), vytuhnuti v chatce a v 11 vecer rozhodnuti, ze jedem dom. Co dodat, hodne stesti do zivota a podekovani za tuhle krasnou oslavu snatku. At se dari(Vam vsem) a snad zas brzy. Mrzi me, ze sem se nedostal na Freeze.
    Diku dik
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    od Dana dbm

DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    A uz mam zas psa z prasopsa :)
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    Kdo by chtěl dneska pomoct vyložit dodávky, tak ať je v 6 na hale.
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    Haló, je někdo v hale?

Potřebuju tam hodit foťák, kterej je Lůcy, takové malé roztomilé děvče... Případně kdyby na ní někdo měl kontakt nebo ID, hoďte mi to do pošty. Dík, neasid.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam