• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRASTICSU Kouzelnýho Kokotoče
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Dix jedu po vlastni ose.
    ERUVEO
    ERUVEO --- ---
    me tedka volal kamarad s pritelkyni ze me vezme ze maj dodavku, ale ja se na to uz nejak necitim..tak kdyby byl zajem..;)jedou ze Skalky..preposlu kontakt kdyby byl zajem
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Nekdo jet kuken na strahovskej freeztek nska? Posta/volat
    MASOO
    MASOO --- ---
    R0C3S3K: no rekneme, ze to mel v hlave evidentne trochu jinak od narozeni
    R0C3S3K
    R0C3S3K --- ---
    MASOO: uuu;-)
    MASOO
    MASOO --- ---
    MASOO: uz jsem obdrzela vysvetleni, skoda jen Rudlo, ze mas tak buransky vyjadrovaci schopnosti, kdyz ma clovek konecne sanci se neco dovedet od zdroje:/ Ale zaroven chapu, ze si nejspis nasranej, unavenej z omilani vseho furt dokola apod.
    MASOO
    MASOO --- ---
    BIGG23: toto je ovsem ze zivota;))

Btw jednou sem cekala na bus v komoranech a typek tam vytahl kapesnik a zacal si utirat prdel v kalhotech a hazet to tam do kose. Super start do pracovniho dne!
    MASOO
    MASOO --- ---
    Ja tomu nerozumim. .....
    Muzete me teda uvest do problemu. Klidne v poste.
    Jakou roli ma Rudla v roubence? Zastupitel za ODS? Nebo.....? Neprudim. Fakt se ptam.
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    WILDENBURY_SQ: Sometimes :D
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    BIGG23: Protože k tomu všemu ješte smrdí potem či hovnem. :)
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    WILDENBURY_SQ: To je jasný, proč bychom mu jinak hledali práci :)
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    BIGG23: pokud znáte někoho z novin, kde by stáli o podobný články, dejte vědět, hledá mu práci :)
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    Pro pobavení: Tohle napsal klient kolegyni na to, že smrdí potem a měl by s tím něco dělat! :D

KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    nekdo volal buldozer? :)
    WASHO23
    WASHO23 --- ---
    RUDLA: na to že se ani neznáme jsi dost voprsklej nemyslíš? takovýhle výpady si nech od cesty
    RUDLA
    RUDLA --- ---
    tady se o nakym bourani vubec nebavime, ani nebyvyly. a jsme u toho, jsou v tom ciste jen politicke zajmy... neobhaju postupy ani jedne strany, nakopal bych obe strany... roubenka se nikdy bourat nemela ani nebude, tzaco me mas??? maximalne ji zapalim- vtip... pekne jim to zobete... z me zkusenosti kdyz otom vim hovno tak preci nic nepodepisu?? kde to jsme???... nejsem ten pravej kterej by mel nekoho poucovat, prezentace byla, pomalu nikdo neprisel,, tak co chces vic.?? celej zamer se toci pouze jen kvuli rekonstrukci, a jestli me neveris tak s tema sprostejma slovickama muzu pokracovat... jestli te to opravdu natolik zajima z me stran neni problem domluvit povidani s clovekem kterej se ti vyjadri lip nez ja a sluzne, otec neni pica.. omlouvat se desetkrat nebudu.. akle muselo by te to opravdu zajimat coz si me zatim nepresvedcila spis pomalu nikdo snad jen ta desitka xco prisla na prezentaci... sorry ja z cestiny propadal...))..
    TATONKA
    TATONKA --- ---
    Tyvole Rudlo, tak nám napiš jak to je. Zkus to hezky s diakritikou, v logický časový posloupnosti a pěkně objektivně. Já, jakožto člověk neznalý, do toho opravdu nevidím. Jen mě potěšilo, že roubenku nezbourají, tak jsem měla chuť se o to podělit i s ostatními. Toť vše.
    ... k tvýmu projevu snad řeknu jen to, že jestli máš takovou potřebu nadávat sprostě lidem, který to myslej dobře, tak tě uvnitř duše asi něco hodně musí srát...

TAK JAK TO TEDA JE?
    Je dobře, že ji nezbouraj, nebo je blbě, že ji nezbouraj, nebo co? Nechápu.
    RUDLA
    RUDLA --- ---
    TATONKA: mnoo pekny, skoda ze podporujes takove lubryky, o dost lidech dost vazne pochybuju posledni dobou... jestli jsem to zas spatne pochopil tak se moc omlouvam... ono zkracene kazda mince ma dve strany))) a sorry jestli jsem nekoho urazil, nepocitam vocasa Washo23, ten je pro me jaki hovno na pate...
    RUDLA
    RUDLA --- ---
    WASHO23: kdyby jsme nebyli chudaci tak si to zrekonstrujem sami blbecku bez zadny vystavby. konkretne tobe bych nasral hrozne rad))) ad si faj kluk ci ne...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam