• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    SOTDFotky uživatelů Nyxu při sportu

Do klubu patří fotky, na kterých je aspoň jeden sportující uživatel, či uživatelka Nyxu. Dále sem patří komentáře fotek, které s fotkami těsněji souvisí.

(Pro případ, že by se někdo zajímal o vzhled záhlaví - byl použit font "London Olympics 2012" a barva pozadí byla barvou tohoto sportovního podniku.)
    rozbalit záhlaví
    SALO
    SALO --- ---
    1KA: ľavý lakeť si máš oprieť o rebrá, pažbu mať na prstoch, palec otočený dozadu. :)
    1KA
    1KA --- ---
    PLUTO: jenomže na pouti si můžeš opřít ruku, tady ne :D To je jinej level! A ještě ta zbraň má 3 kila :D
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    1KA: Tady růžičku pro mladou paní :)
    1KA
    1KA --- ---
    Držím to jak prase kost ale trefila jsem se, jednou ;)))

MAGUMI
    MAGUMI --- ---
    S_O_U_L_MAN: JJ, není to tak jednoduché, jak to vypadá, když to chceš dělat dlouhodobě. :)
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    DRAGON: klasická a hojně využívaná disciplína na strongman závodech... jen ten klučina, co vlastní tenhle yoke ho vyráběl sám a má pár konstrukčních vad... ale nebrání to užít si trochu srandy :-)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    V mlze utopenej zavirak sezony v Orlickych horach

MAGUMI
    MAGUMI --- ---
    MART1NKA: Na Václaváku je Form Fitness, mají tam všechno, co potřebuješ.
    IF_
    IF_ --- ---
    V cervenci jsem zacala s kruhem, abych trochu zesilila v pritazich a na rukou. Trochu to je uz znat, pokracuji dal:)

1KA
    1KA --- ---
    Trénink dělá Mistra :-) Jen doufám, že ta bílá hmota už napadne a nesleze dřív než v dubnu :D

MAGUMI
    MAGUMI --- ---
    DRAGON: Tohle je výborný cvik na celý vnitřní stabilizační systém, ta těžká váha na zádech při pravidelné aplikaci stimuluje tělo k budování pevnějších kostí, dá to zabrat nejen silově, ale i kondičně, není to technicky náročné ani to nevyžaduje žádné velké rozsahy pohybů, takže šlachy při tom nepraskají :). Ale je třeba na to mít to tělo připravené a umět ho správně zapojit, a nedoporučil bych to nikomu s vyhřezlými plotýnkami. :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    BUCCI: k cemu tohle cviceni je, teda krome toho, ze se ti muze stat, ze ti praskne zilka nebo nejaka slacha? :)
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    Super nestabilní Yoke - 225 na videu, šel jsem do 305, ale to mám už jen fotku...

KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    Takovýhle zaplouváky po loket to už snad taky ni neni sport, ne?

PAYAONE
    PAYAONE --- ---
    Javornické okruhy 19/10/2019

ALIEN_KA
    ALIEN_KA --- ---
    Je canyoning sport?:-)

COWBOY
    COWBOY --- ---
    BUCCI: Mě v sobotu taky něco vypnulo. Akorát jsem to měl bez toho varovného hlásku.
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    COWBOY: :-D záleží jak rychle ti dojde baterka v telefonu nebo notebooku

každopádně při třetí sérii mě log včera vypnul, tzn. tma a jen slabej hlásek v hlavě říkal, řízeně pustit dolu a pak lehnout :-)
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    S_O_U_L_MAN: Tohle občas zkouším jenom na místě a mám pocit, ze skončím v provazu, abych udržel balanc.
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    BUCCI: Ty vole kolikrát si to dal? Po dvacátém jsem to vypnul. :-)))
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    S_O_U_L_MAN: to by mě asi zabilo, ale vezmeme COWBOYE a drnem na trénink někdy...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam