LAKSYMO: ja bych rad, aby mi tu nekdo nejdriv potvrdil, ze se pres agentury bezne najimaji i programatori prumyslovych robotu a CNCcek, nez to uplne uzavreme
taky mi teda jeste porad nesedi, ze to je nejlepe placena prace ve meste a pred chvili se tu nekdo ohanel 12k/mesicne
"zvýšení platových podmínek a zlepšení pracovních podmínek z 99,9% vedek větší produktivitě práce"
mas nejakou studii, ktera to dokazuje?
imho cim vic penez lidem davas, tim pracuji min, ale treba jsem ve skole daval mensi pozor nez ty...
zdvojnasobeni minimalni mzdy je asi nejhorsi napad - v tu chvili stoupne nezamestnanost na dvojnasobek - si o tom neco precti, jak to funguje :)
"mzda je jen kapkou v moři. většina lidí je hrubě podhodnocena když se porovná jaký zisk společnosti přináší jeho práce.."
a pak me netvrd, ze tu vsichni nejste komunisti...jakej zisk spolecnosti?
kdo jako rozhoduje o tom, kdo spolecnosti prinasi vetsi zisk nez nekdo jiny? ty? :)
ten clanek je pomerne solidni sbirka nesmyslu ,rikam...posli neco, co proslo standardnim redakcnim procesem a nekdo se aspon zamyslel nad tim, co v tom clanku je a jestli to dava jako celek trochu smysl...