• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SEVERINEvýchova kluků a ostatních šelem
    EDERA
    EDERA --- ---
    ANNAWA: Mě to nepřekvapuje, mě děsí, že fakt nikdy nebude schopen samostatné existence. Budu mu muset opatřit filipínskou manželku.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    EDERA: ne, nedokáže. Tebe to ještě překvapuje? ;-)
    EDERA
    EDERA --- ---
    Minulou sobotu odjely obě moje děti na hory. Dneska volal Jr. (16), že se mu přeskáče nějak nevejdou do tašky na cestu zpátky. Není to ani šest dní, co jsme SPOLU balili. A on nedokáže udržet v hlavě, že přeskáče byly obojí zabalené v tašce jeho sestry?:-O
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    EDERA: já je taky tu a tam nechávám samotný spolu :D ale zabezpečím je každého u počítače a sluchátkama :D
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    Já jsem naopak na MD+RD spotřebu alkoholu utlumila téměř k nule. Tělo zřejmě usoudilo, že s přihlédnutím ke spotřebě předdětné bych se taky při jejím zvýšení následkem dítěte mohla uchlastat, takže radši nic :-)
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    EDERA: mně se normálně posledním těhotenstvím nějak přeskupil metabolismus a cukr mi nějak extra nechutná. Takže jako jo, občas kousek čokolády si dám, ale není to nic, co bych musela mít několikrát týdně. Divné, vím :-)
    EDERA
    EDERA --- ---
    CHIMERA: Potvrzuju, že 10 let je málo. U nás to taky občas vypadá, že Kebina bratra provokuje a on na ni řve "zmlkni, plácáš nesmysly a NIKOHO to nezajímá". Na druhou stranu k sobě dokážou být neuvěřitelně milí, pozorní a není problém je nechat večer spolu samotné doma.

ANNAWA: Bez rumu to občas nejde:-) A bez cukru už vůbec.
    LURA
    LURA --- ---
    ANNAWA: Tak to je super :-)
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    LURA: my máme vzhledem k tomu, kolik nás je, sedmimístné auto, takže děti jsou ve dvou řadách, díky tomu to jde.
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    LURA: jo, to pak je patovka.
    LURA
    LURA --- ---
    ANNAWA:
    APRILMOUSE: Takhle to dělám, pokud jedu jen s klukama. Ale když jede i manžel, tak kluci sedí vzadu spolu.
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    LURA: já vozím Jířu vepředu a Míšu vzadu :) nemůžu si to vynachválit :D
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    APRILMOUSE: duševní zdraví ucházející a vztah k alkoholu dobrý ;-) Myslím, že bez občasného vína by to bylo o moc těžší. Z drog jsem svého času ujížděla na čokoládě. A to fest.

LURA: já auto roky neměla a co ho máme, sedí každý chlapec v jiné řadě, což je vlastně geniální, ani mi to nedošlo.
    LURA
    LURA --- ---
    APRILMOUSE: Hele jsem na tom podobně a dobrý :-) Když už to jó nemůžu vydržet, tak vyženu každýho jinam. Jediný, kdy mám chuť je zabít, je v autě, protože tam je prostě rozdělit nemůžu. Uvítala bych nějaké zvukotěsné uzavírání zadních sedaček.
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    ANNAWA: a co duševní zdraví a vztah k drogám a alkoholu? :D
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    APRILMOUSE: ber to tak, že zatím žiju a ani mě nezavřeli ;-)
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    ANNAWA: to mi ale vůbec neříkej!!! oddělení pokojíčku proběhne letos, jakmile na to našetřím.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    APRILMOUSE: moc, moc, moc ti rozumím.
    Moji dva starší kluci se hádali FURT. A hádají se vlastně dosud, ač jim je 15 a skoro 13, ale to jsi asi nechtěla slyšet, že jo? Naštěstí už spolu nejsou v pokojíčku, to bychom se asi sešly ve stejném vězení.
    LURA
    LURA --- ---
    CHIMERA: No radši bychom holku, to je jasný, ale uvidíme, jestli vůbec.
    CHIMERA
    CHIMERA --- ---
    LURA: co? vy fakt chcete čtvrtýho? nebo holku? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam