• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TANAELVolby v ČR a poté
    Informační zdroje hodné sledování

1) tento klub je o politice v ČR - o volbách a souvislostech - a to poměrně dosti širokých souvislostech
    2) diskutovat je možno pouze slušně a věcně, bez osobních útoků a urážek diskutujících
    3) snažte se používat pravidlo: můžu s tebou nesouhlasit, ale zasadím se, abys mohl svůj názor svobodně říct
    4) respektujte formát diskuse, nedělejte tady z toho svoje blogy
    rozbalit záhlaví
    JUNIPETRUS
    JUNIPETRUS --- ---
    LONESTAR: tak uz mu odpovedeli :
    Vážený pane Hnízdile,

zaznamenali jsme Váš dopis, ve kterém nás informujete o stavu v kolonii, kterou obýváte.
    Ujišťujeme, že Vámi popsaná situace je plánovaným a předpokládaným stavem, kterého jsme chtěli dosáhnout, když jsme politickou sitací destabilizovali. Na žádost Gorbačova jsme techniku občanské války nechali až na Sýrii, Vy jste byli kolonizováni sametově s příslibem, že i tak na Vás vyděláme. Vzhledem k tomuto příslibu však musíme sdělit následující.
    Ocenili jsme sice, že jste národní hospodářství kolonie předali do dikce našeho kapitálu, na druhé straně ale musíme vytknout, že zisky z Vaší kolonie by mohly být větší. Je třeba zvýšit ziskovost kapitálu vyšší nezaměstnaností a redukcí sociálního státu. Dále je třeba navýšit státní dluh k vyšším platbám dluhové obsluhy ve srovnání s výší, kterou odvádíte nyní. Rovněž nejsme spokojeni s tím, jak měkce zacházíte s prostým obyvatelstvem a demonstranty. Ve srovnání s výsledky, které jsme dosáhli v USA, je ve Vaší koloniii málo matek, které s dětmi v náručí skáčí z oken úřadů poté, co nedostanou potravinové lístky, je málo ubitých policií na ulici, je málo zastřelených při zatýkání, málo mrtvých dětí ve školách a máte málo vězňů ve věznících. Pro srovnání, pokud bychom my propustili vězně z věznic, vzrostla by nezaměstnanost v USA o 8%.

Máte co dohánět, polepšete se!
    Obama a Rompuly

PS: Vojenskou pomoc pošleme hned jak budeme mít cestu na Irán. Do té doby posílat vojáky do Evropy jen kvůli Vám je nerentabilní. Musíte proto zatím uržet moc korupcí a matením veřejnosti podle osvědčených postupů.
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    LONESTAR:
    No měl to tam pro jistotu napsat, aby nevyvolal zděšení a kopání okopů že je to jen nadsázka, takhle bych se docela bál že se toho někdo chytne a vezme to vážně
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    LONESTAR: Cista ironie.
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    99 pragováků strikes back! :D
    Jan Hnízdil » ČR na prahu občanské války.
    http://blog.aktualne.centrum.cz/blogy/jan-hnizdil.php?itemid=18889
    SVORO
    SVORO --- ---
    TLUCZHUBA: že by další děcko co zjistilo, že demokracie bolí pokud nevyhraje jeho kandidát ?
    TLUCZHUBA
    TLUCZHUBA --- ---
    ty zemanovske buzny se tady pluskuji jako kokoti...
    MARIHAI
    MARIHAI --- ---
    HCS: to zeman rikal ?
    JUNIPETRUS
    JUNIPETRUS --- ---
    MNR: ze ty jsi volil srdickem?
    HCS
    HCS --- ---
    neni to ani školný ani zápisný, penalizační poplatky jsou za opakování semestrů
    MARIHAI
    MARIHAI --- ---
    ok.. tvuj boj
    JUNIPETRUS
    JUNIPETRUS --- ---
    Volební hysterie a kult extrémismu kolem osoby Karla Schwarzenberga. Blog - Petr Markytán (blog.iDNES.cz)
    http://markytan.blog.idnes.cz/c/319017/Volebni-hysterie-a-kult-extremismu-kolem-osoby-Karla-Schwarzenberga.html
    HCS
    HCS --- ---
    MARIHAI: prd sem se dozvěděl, penále a školný prostě neni to samý.
    MARIHAI
    MARIHAI --- ---
    HCS: no vidis to tak ses dnes dozvedel neco noveho :)
    HCS
    HCS --- ---
    MARIHAI: pro mě je stejnej marketing akorát školný a zápisný.
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    LONESTAR:
    No já jenom jestli by tam vyťal něco jako ..strana jejímž jsem předsedou, TOP 09, v osobě školského experta TOP 09 Jana Vituly, v otázce školného trvá na přímých platbách studenty, tedy už v době studia....
    /osobně jsem proti, protože nejen když vystudovala zadarmo náplň parlamentu apod.(a jak jsou chytrý)ale i každej blb jako já tak chtít po někom školný mi přijde nefér/
    MITTRON
    MITTRON --- ---
    PETGRIDUS: to kupodivu nebude moc zlozity, zlodej si nakrade. takze kdyz si srovnas oba kandidaty, je to s potencialem k takovym uvaham docela jasny.
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    PETGRIDUS:
    Ne, to by se neslušelo, protože jak to sem někdo prdne v nekomprimovaný formě, složí to jakejkoliv server :-) i když já bych ho zrovna na kořistníka do vlastní kapsy moc neviděl(žít pak jako jezevec na vysočině mi přijde úchylný moc i na něj)
    MARIHAI
    MARIHAI --- ---
    HCS: penále pro neschopný .. nebo oproštění od platby pro schopný.. obojí je stejné. Pojmenování je marketing.
    JUNIPETRUS
    JUNIPETRUS --- ---
    PETGRIDUS: tak napis.
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    MITTRON: a mozna by se taky sluselo napsat co zeman nezachranil nebo zachranil do sve kapsy a kapes jinych.
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    Miloš Nixon Zeman: Navzdory pohrdání a vůli elit | Finmag.cz
    http://www.finmag.cz/cs/finmag/kaleidoskop/milos-nixon-zeman-navzdory-pohrdani-a-vuli-elit/
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    SPEEDY:
    Zásadní problém je v tom, že všechno co ten sociolog(a jeho kolegové) jakož i agentura(a její komkurentky) vědí tak dobře teď, tak to tým MZ si namaloval na papír od svačiny tak asi 10 minut poté co se dozvěděli s kym budou soupeřit(a tak podle toho zvážili kroky nutný k vítězství) .......a taky poté co zblajzli ty buřty co v papíru původně byly:-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam