• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TANAELVolby v ČR a poté
    TLUCZHUBA
    TLUCZHUBA --- ---
    EVILMIND: Citace z youtube: My češi jsme velmi ješitní, proto jsme se nesmířili s tím, že slováci mají za prezidenta většího debila než my, a proto jsme ve volbách vyrovnali síly ;-)
    DAVIDO
    DAVIDO --- ---
    LONESTAR: Odstup Satane.
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    LONESTAR:
    Co Tomio...Iveta by je dala(je nikoli mu).
    Dneska jsem četl blesk a tam psala Ornella, něco o volbách a jak potom, co to dopadlo jak dopadlo, pocítila STUD. Tak jsem ochotnej věřit lecčemu, ale tomuhle teda fakt ne:-) Otázkou tedÿ je, jestli do toho půjde(nebo budeme muset nominovat někoho jinýho)
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    LOPIK: Ale zase by byl urcite strizlivej. :))
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    LONESTAR: Nebo Babiš - to by byl prezident!
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    MANFRED: teď už by Tomio ty podpisy dal...
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    LOPIK:
    Tak já kdybych viděl jinou možnost než boj s výhrou jednoho z dvojky tak už přidávám hlas hned.
    Otázkou je, jestli by se nevynořil třeba kandidát ještě horší(nesmát se, i takovej se najde)

Já už se fakt začínám těch voleb do parlamentu bát, protože komouši už z tohodle bince musej upadat do extáze....
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Trailer na návštevu českého prezidenta na Slovensku - YouTube
    https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Vro0DOt5HkU
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    MANFRED: Opakovat dokud nevyhraje kníže..
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    LALINA:
    No já to tak taky vidím....s tím výsledkem že by to ještě zvýšilo naštvanost, vhodně ukázalo i ven že jsme nějaký divný(to teda nepřeceňuji, to dávno vědí nebo jsme jim ukradený).
    Ale jako proti gustu žádnej dišputát, jak je vidět na pokračující kampani vceku je možný že někoho bere si zkusit nějakej adrenalin zadara a myslí že to strhne nějakym zázrakem(momentálně neznám argument kterej by to obrátil v zemi, kde lidi berou třeba Koženýho a Krejčíře jako hrdiny bez bázně a hany).....
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    PSYION:
    Ale já to četl do konce.Chtějí prostě novou volbu.(část tím se nemyslí že by šlo zopakovat nějakou část, třeba kus 1 kola a zbytek nechat nebo podobně).
    Na stránkách pantera se lze připojit k podání návrhu a praví se "Svým podpisem vyjadřuji podporu podání návrhu na neplatnost volby prezidenta České republiky u Nejvyššího správního soudu".
    No a pokud soud vyhoví jede se nanovo.Novej spasitel kterej by dostal v prvním kole dost hlasů do 2 se nevynoří, takže znova duel našeho dua.
    Nebo jakej jinej výsledek se očekává?
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    LALINA: To je tak, kdyz se nekdo necha zmanipulovat mediama. A mysli si, jak na ne vyzral.:)
    LALINA
    LALINA --- ---
    PSYION: Bože chraň.

stejně by vyhrál kořala...

zrovna dneska jsem mluvila s některýma známýma, která polehli vyostřenému závěru kampaně a jak je štvaly média, hodili to tam naschvál zemanovi...
    příště by jich bylo možná ještě víc...
    PSYION
    PSYION --- ---
    MANFRED: je opravdu takovy problem si aspon precist do konce komentar, kdyz uz Ti to video nejede?

"Pokud by NSS návrhu na neplatnost volby hlavy státu vyhověl, mohl by podle zákona nařídit opakování celých prezidentských voleb, do nichž by se mohli zapojit i noví kandidáti, nebo jen některé části dosavadního volebního procesu."
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    PSYION:
    Odhlédnu-li od toho že video se načítí-nejede-načítá
    Tak jaký je tedy cíl? Že výsledek není legitimní ale volby neopakovat? To asi neee?
    LALINA
    LALINA --- ---
    PSYION: imho tohle má smysl jedině jako materiál pro korekci dnešního zfušovaného volebního zákona
    PSYION
    PSYION --- ---
    MANFRED:
    KAILASH:

ja nevim, co vy jste tady za bandu diskutéru, ale v tom videorozhovoru ta predsedkyne sdruzeni Ruzovy panter mluvi jasne, ze nejde o zpochybneni vysledku demokratickych voleb ani o to nadrzovat Karlovi, ale o legitimitu tohoto vysledku vzhledem k zakonu č. 275/2012 Sb. o volbě prezidenta republiky, predevsim pak § 35, odst 2.
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    PAULMUADDIB: Nejde ani tak o ten schod, jako o ty nebetycny kecy pred tim a potom. Jestli byl strizlivej, tim hur.
    KAILASH
    KAILASH --- ---
    PSYION:
    Na webu bylo sedmkrát víc "zrádců", i to rozhodlo volby - Prezidentské volby 2013 - Aktuálně.cz
    http://aktualne.centrum.cz/...zidentske-volby/clanek.phtml?id=770034#utm_source=centrumHP&utm_medium=dynamicleadbox&utm_campaign=B&utm_term=position-4

Výzkumy na serverech zase budou ukazovat jak bylo knížeti ubližováno v diskuzích:

"Autoři, kteří pod standardně znějícími jmény v diskusích systematicky přispívali ve prospěch Karla Schwarzenberga, byli o něco méně aktivní"
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    PSYION:
    Že by bylo nutný opakovat volby-v kterých teď bude mít MZ v očích svých voličů novou gloriolu "někoho koho si zvolil lid a teď jim to chce zlej soud(dosaď Kalousek,Bielberg,sudeťáci případně vše) vzít a blaho překazit",....no do toho jít by chtělo kus duše furianta :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam