• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TANAELVolby v ČR a poté
    Informační zdroje hodné sledování

1) tento klub je o politice v ČR - o volbách a souvislostech - a to poměrně dosti širokých souvislostech
    2) diskutovat je možno pouze slušně a věcně, bez osobních útoků a urážek diskutujících
    3) snažte se používat pravidlo: můžu s tebou nesouhlasit, ale zasadím se, abys mohl svůj názor svobodně říct
    4) respektujte formát diskuse, nedělejte tady z toho svoje blogy
    rozbalit záhlaví
    LALINA
    LALINA --- ---
    MANFRED: :-))) každej má svý čáry, co? ;)))
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    LALINA:
    No jasně. Přesně stejně pracuju i já když v práci jednám s dodavateli.....
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    Jak dlouho nás ještě budou příznivci Karla Schwarzenberga ničit svou infantilitou? | Reflex.cz
    http://www.reflex.cz/clanek/nazory/49368/jak-dlouho-nas-jeste-budou-priznivci-karla-schwarzenberga-nicit-svou-infantilitou.html

Takže poslouchat v úterních Událostech, komentářích na ČT24 režisérku a protizemanovskou aktivistku Moniku Le Fay, jak vypráví o nedemokratických volbách, v nichž se cíleně a „estébácky“ manipuluje informacemi, bylo jako číst si doma definici moderních demokratických voleb. Sakra: demokratické volby nejsou pionýrský tábor! A jestli chceme férové volby, měli jsme si nechat komunismus.
    ...
    Je infantilní brečet nad prohranými volbami, a zvlášť českými prezidentskými. Nakonec podíváte-li se na setrvalou nabídku politického výběru, museli bychom brečet všichni a pořád; prohráváme v jednom kuse. Myslím, že bychom se na život měli dívat spíš z lepší stránky. Například se vsadím, že i se Zemanem na Hradě Česká televize nikdy nepřestane vysílat 3+1 s Miroslavem Donutilem! Tak zle tedy určitě nebude.
    LALINA
    LALINA --- ---
    MANFRED: takový články jsou plus minus všechny.-)))
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    LALINA:
    Dyk já to nemyslel na Tebe.
    Hele, ale na články jako tenhle bacha, to je takový to upoutat lží a pak tam narvat nějaký moudro.
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    LALINA:
    Já to neslyšel, to už jsem se asi převlíknul a mazal do top Hotelu :-)
    Jasně, popřáli si oba, ať je to jak je, je to prostě jiná liga než Cyril.
    LALINA
    LALINA --- ---
    MANFRED: říká tam ale i jiné věci a ty už sedí...

hele to, že sem dávám nějaký článek, ještě nutně neznamená, že prezentuje můj názor.
    Já sem prostě jenom občas dávám nějaký články, thats all
    LALINA
    LALINA --- ---
    já si taky myslím, že jsem slyšela Švarciho, jak gratuluje zemanovi...hned jako první reakci... jestli mi paměť dobře slouží:-))
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    Protože než se všichni vyjádří pomalu se zapomene k čemu vlastně:-) Ne, jen mi připadá že se zviditelňujou lidi který už člověk roky neviděl (tenhle mi tedy z očí zmizel celou stranu) v domění, že najednou zařvem "to je ten správnej guru".
    Navíc ho bviňuje neprávem, blahopřál mu v sobotu, ale není to ze serizního pramene, řikal to jenom nějakej Zeman :-) v rozhovoru http://www.novinky.cz/domaci/291441-zeman-jen-politicky-analfabet-muze-tvrdit-ze-budu-pokracovatelem-klause.html takže kdyby Cyril trochu zagooglil...ale on to dobře ví jenom kecá aby byl zajímavej
    LALINA
    LALINA --- ---
    a jedna pohádka na dobrou noc pro hodné dětičky:-)

Babička - Minutové hry (Český rozhlas)
    Babička - Minutové hry (Český rozhlas)
    http://www.rozhlas.cz/minutovehry/doporucujeme/_zprava/babicka--1142683
    LALINA
    LALINA --- ---
    MANFRED: a proč by se k tomu nemohl vyjádřit? normálně vyjádřit, když se ho novináři zeptaj?
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    LALINA:
    Chvíli mi trvalo než mi došlo kdo to je...no tak další co se musel zviditelnit..kolik lidí se ještě nevyslovilo? 100?
    LALINA
    LALINA --- ---
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    KAILASH:
    Myslíš že Lejla pláče Míšovi na klíně a volají si s Ornellkou kdo půjde zítra rozdávat knížecí placičky před školku a Vašíček Moravců s brýlatým Jirkou uspořádají Velký Knížecí Pride?

JUNIPETRUS: Dobré toto
    JUNIPETRUS
    JUNIPETRUS --- ---
    Politický surrealismus českých prezidentských voleb
    http://www.blisty.cz/art/67238.html
    KAILASH
    KAILASH --- ---
    Dobrá zpráva
    http://www.blisty.cz/art/67275.html

Komplex nekterych priznivcu knizete stale narusta.....
    TLUCZHUBA
    TLUCZHUBA --- ---
    EVILMIND: Citace z youtube: My češi jsme velmi ješitní, proto jsme se nesmířili s tím, že slováci mají za prezidenta většího debila než my, a proto jsme ve volbách vyrovnali síly ;-)
    DAVIDO
    DAVIDO --- ---
    LONESTAR: Odstup Satane.
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    LONESTAR:
    Co Tomio...Iveta by je dala(je nikoli mu).
    Dneska jsem četl blesk a tam psala Ornella, něco o volbách a jak potom, co to dopadlo jak dopadlo, pocítila STUD. Tak jsem ochotnej věřit lecčemu, ale tomuhle teda fakt ne:-) Otázkou tedÿ je, jestli do toho půjde(nebo budeme muset nominovat někoho jinýho)
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    LOPIK: Ale zase by byl urcite strizlivej. :))
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    LONESTAR: Nebo Babiš - to by byl prezident!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam