• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TANAELVolby v ČR a poté
    Informační zdroje hodné sledování

1) tento klub je o politice v ČR - o volbách a souvislostech - a to poměrně dosti širokých souvislostech
    2) diskutovat je možno pouze slušně a věcně, bez osobních útoků a urážek diskutujících
    3) snažte se používat pravidlo: můžu s tebou nesouhlasit, ale zasadím se, abys mohl svůj názor svobodně říct
    4) respektujte formát diskuse, nedělejte tady z toho svoje blogy
    rozbalit záhlaví
    LALINA
    LALINA --- ---
    MANFRED: říká tam ale i jiné věci a ty už sedí...

hele to, že sem dávám nějaký článek, ještě nutně neznamená, že prezentuje můj názor.
    Já sem prostě jenom občas dávám nějaký články, thats all
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    Protože než se všichni vyjádří pomalu se zapomene k čemu vlastně:-) Ne, jen mi připadá že se zviditelňujou lidi který už člověk roky neviděl (tenhle mi tedy z očí zmizel celou stranu) v domění, že najednou zařvem "to je ten správnej guru".
    Navíc ho bviňuje neprávem, blahopřál mu v sobotu, ale není to ze serizního pramene, řikal to jenom nějakej Zeman :-) v rozhovoru http://www.novinky.cz/domaci/291441-zeman-jen-politicky-analfabet-muze-tvrdit-ze-budu-pokracovatelem-klause.html takže kdyby Cyril trochu zagooglil...ale on to dobře ví jenom kecá aby byl zajímavej
    LALINA
    LALINA --- ---
    a jedna pohádka na dobrou noc pro hodné dětičky:-)

Babička - Minutové hry (Český rozhlas)
    Babička - Minutové hry (Český rozhlas)
    http://www.rozhlas.cz/minutovehry/doporucujeme/_zprava/babicka--1142683
    LALINA
    LALINA --- ---
    MANFRED: a proč by se k tomu nemohl vyjádřit? normálně vyjádřit, když se ho novináři zeptaj?
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    LALINA:
    Chvíli mi trvalo než mi došlo kdo to je...no tak další co se musel zviditelnit..kolik lidí se ještě nevyslovilo? 100?
    LALINA
    LALINA --- ---
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    KAILASH:
    Myslíš že Lejla pláče Míšovi na klíně a volají si s Ornellkou kdo půjde zítra rozdávat knížecí placičky před školku a Vašíček Moravců s brýlatým Jirkou uspořádají Velký Knížecí Pride?

JUNIPETRUS: Dobré toto
    JUNIPETRUS
    JUNIPETRUS --- ---
    Politický surrealismus českých prezidentských voleb
    http://www.blisty.cz/art/67238.html
    KAILASH
    KAILASH --- ---
    Dobrá zpráva
    http://www.blisty.cz/art/67275.html

Komplex nekterych priznivcu knizete stale narusta.....
    TLUCZHUBA
    TLUCZHUBA --- ---
    EVILMIND: Citace z youtube: My češi jsme velmi ješitní, proto jsme se nesmířili s tím, že slováci mají za prezidenta většího debila než my, a proto jsme ve volbách vyrovnali síly ;-)
    DAVIDO
    DAVIDO --- ---
    LONESTAR: Odstup Satane.
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    LONESTAR:
    Co Tomio...Iveta by je dala(je nikoli mu).
    Dneska jsem četl blesk a tam psala Ornella, něco o volbách a jak potom, co to dopadlo jak dopadlo, pocítila STUD. Tak jsem ochotnej věřit lecčemu, ale tomuhle teda fakt ne:-) Otázkou tedÿ je, jestli do toho půjde(nebo budeme muset nominovat někoho jinýho)
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    LOPIK: Ale zase by byl urcite strizlivej. :))
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    LONESTAR: Nebo Babiš - to by byl prezident!
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    MANFRED: teď už by Tomio ty podpisy dal...
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    LOPIK:
    Tak já kdybych viděl jinou možnost než boj s výhrou jednoho z dvojky tak už přidávám hlas hned.
    Otázkou je, jestli by se nevynořil třeba kandidát ještě horší(nesmát se, i takovej se najde)

Já už se fakt začínám těch voleb do parlamentu bát, protože komouši už z tohodle bince musej upadat do extáze....
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Trailer na návštevu českého prezidenta na Slovensku - YouTube
    https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Vro0DOt5HkU
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    MANFRED: Opakovat dokud nevyhraje kníže..
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    LALINA:
    No já to tak taky vidím....s tím výsledkem že by to ještě zvýšilo naštvanost, vhodně ukázalo i ven že jsme nějaký divný(to teda nepřeceňuji, to dávno vědí nebo jsme jim ukradený).
    Ale jako proti gustu žádnej dišputát, jak je vidět na pokračující kampani vceku je možný že někoho bere si zkusit nějakej adrenalin zadara a myslí že to strhne nějakym zázrakem(momentálně neznám argument kterej by to obrátil v zemi, kde lidi berou třeba Koženýho a Krejčíře jako hrdiny bez bázně a hany).....
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    PSYION:
    Ale já to četl do konce.Chtějí prostě novou volbu.(část tím se nemyslí že by šlo zopakovat nějakou část, třeba kus 1 kola a zbytek nechat nebo podobně).
    Na stránkách pantera se lze připojit k podání návrhu a praví se "Svým podpisem vyjadřuji podporu podání návrhu na neplatnost volby prezidenta České republiky u Nejvyššího správního soudu".
    No a pokud soud vyhoví jede se nanovo.Novej spasitel kterej by dostal v prvním kole dost hlasů do 2 se nevynoří, takže znova duel našeho dua.
    Nebo jakej jinej výsledek se očekává?
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    LALINA: To je tak, kdyz se nekdo necha zmanipulovat mediama. A mysli si, jak na ne vyzral.:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam