LALINA:
Ono je to tím, že tady se to liší.
KS-existuje kandidát(kterýho lidi berou jako člověka, leckdo kdo tam prskl MZ proti KS vůbec nic nemá), pak existuje kampaň, pak tam máš TOPku který je předsedou a v který je demon Kalousek a vládu kde místopředsedí a zahraniční a která dožrala už taky dost lidí tim co dělá a jiný tim co nedělá(takže si každej jeho nevolič muže vybrat proč ho nevolit, stačí když mu vadí jedna z těhle věcí, a to pomíjím pitomce kterejm vadí třeba jak mluví, sám mám vadu řeči(ř) ale to jsem vyřešil slovníkem kde ho použiju jednou za měsíc a tak vím o čem to je), u lecčehos je vidět že za něj něco dělá jeho okolí.
MZ-existuje pouze osoba, která stranu, kampaň,průšvihy,chlast etc. má integrovány v sobě a je to vnímaný jako jeden vitální a všeobjímající silný zplozenec pekel který jedná jako jedna bytost a kterýmu jeho volič některou tu vlastnost nebo všechny odpustí nebo mu až tak nevadí protože jiná část toho monstra řiká že třeba nebude stavět mešity nebo myslí že přidělá Kalouskovi vřed na stěně žaludeční a to se mu líbí a švih tam lístek.....
A hledat v tom nějakou logiku..........
A to pominu, že kdyby se nepovídalo voliči MZ od začátku-jakkoliv slovy nikoliv KS ale lidí který využili volby k vybití svejch flustrací a tlačilo je ego, že je blbec,hovado a lůza, dopadlo by to možná jinak.Osobně se mne teda nenapadlo když sednu za stůl k jednání nenapadlo jako první říct protistraně že je primitivní upocenej blbec a pak od něj žádat aby ustoupil ze svejch pozic a kouknul se na problém věcně bez emocí :-) a vcelku totéž žádám i od svých "fans" který se mnou tančí hru u stolu....