• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TANAELVolby v ČR a poté
    Informační zdroje hodné sledování

1) tento klub je o politice v ČR - o volbách a souvislostech - a to poměrně dosti širokých souvislostech
    2) diskutovat je možno pouze slušně a věcně, bez osobních útoků a urážek diskutujících
    3) snažte se používat pravidlo: můžu s tebou nesouhlasit, ale zasadím se, abys mohl svůj názor svobodně říct
    4) respektujte formát diskuse, nedělejte tady z toho svoje blogy
    rozbalit záhlaví
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    PREVIT: Pan Posselt ale sleduje svoje zájmy. Nic špatného nebo nepravdivého. Jak pro koho.
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    JUNIPETRUS: Normalni clanek. Posselt tam nic spatnyho, nebo nepravdivyho nerekl.
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    TALPENNY:
    No, nevím, být v KSČ a nemít z toho výhody, ačkoliv jsem vcelku pln pochopení pro lidská selhání,překračuje míru kreténismu osazenstva této strany, ale je možné, že existovaly i takové postavy.Těžko říct, čim by u nich touha po prospěchu byla nahrazena?Mocí o někom rozhodovat nebo mu říkat co má dělat? Pocitem příslušnosti k politické formaci podporující vraždění,mučení a persekuci lidí?
    S náhlým prozřením v roce 89 a udržením si vlivu případně teplého fleku souhlasím, akorát že tehdy OF velel nikoli Miloš ale Václav Havel a jeho souputníci, kterým tohle až tak moc nevadilo(vzpomínám na projev p.Pitharta kde slyšel trávu růst a jeho křídlo nějaké persekuci-jako by například bylo opuštění místeček ve fabrikách který získali díky členství,např. u nás díky tomu že jsme polostátní dožívají blbové s výučákem dodnes v kanclech, úspěšně zabránilo...nedejbože by se totiž mohlo začít vzpomínat i na doby, kdy leckdo z pozdějších pravdoláskařů ještě tleskal ručkama při spatření Leninovy plešky na schůzích strany, z který odešel po prohře svýho reformního křídla dřív než ho stihli vyškrtnout).
    Dělení komunistů na slušné a fanatické je pro mne problém.Fanatický staví šibenici, komouš myslitel přemejšlí koho a proč na ní zhoupnout a slušný komouš na to čumí,drží hubu a na požádání zatleská(dvěma předchozím poskytuje jakousi legimitu a podporu-"koukejte voni to chtěj").
    Nevim jak na koho, ale na mne, kerej jsem tu dobu, kdy se člověk musel rozhodnout jestli setráním na názoru dokurví existenci nejen sobě(což přežít lze), ale i lidem který má rád, jako je třeba manželka,dítě, rodiče apod. ona fascinace, kdy polepšenej komouš(což se projevilo skrytím rudý knížky do šachty na hajzlu) se svym ksichtem nadále putuje funkcema až tak převelice zábavný nepřipadá:-).V mejch očích lze, s jistou dávkou tolerace, pochopit někoho, kdo do strany vlezl(mohl mít třeba nějakej mladickej záchvat o spasitelství a vylepšení světa) a lze to i odpustit, ovšem za předpokladu že dotyčnej sklapne hubu a zmizí v davu......

PREVIT
    PREVIT --- ---
    JUNIPETRUS: Iluminati...nebrat
    Fiat byla odjakživa
    iluminátska firma
    strana 192
    JUNIPETRUS
    JUNIPETRUS --- ---
    a tady je recenze od Herr Posselt:
    Posselt: Schwarzenberg je morální vítěz voleb | Týden.cz
    http://www.tyden.cz/rubriky/domaci/posselt-schwarzenberg-je-moralni-vitez-voleb_260114_diskuze.html#discussion-list
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    MANFRED: Zní to velice realisticky a dospěle,nu což,mě všechny ty vohnoutovské figurky co náhle po Listopadu zanechaly svého komunističtění kteréžto spočívalo ve spaní na schůzích,placení příspěvků a posměchu širokého okolí ve jménu rodiny/dětí/"VÝHOD" a nevim čeho všeho ještě -netřeba dodávat že ony mýtické výhody v 99,999 procentech případů nikdy nepřišly-největšími Foristy a demokraty,ještě dříve podepisovaly souhlas se vstupem vojsk aby nyní "prozřely" a pochopily v okamžiku náhleho osvícené Velkou Zemanovu Pravdu a pod vidinou přídavku 300 Kč k platu/dodávky cihel/basy slivek z Moravy za dobrou cenu a podobně ze sebe veřejně dšlají kašpary převelice baví a bavit nepřestanou,"čistý svědomí",no ono člověk nemusí bejt Mirek Dušín dle mýho stačí bejt třeba Mára,hlavně nebejt Dušek,)
    Popkulturní odkazy jistě pochopeny
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    JUNIPETRUS: Ne. Ale to, cos napsal docela sedi IMHO.
    JUNIPETRUS
    JUNIPETRUS --- ---
    PREVIT: vazne znas Karla osobne?
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    JUNIPETRUS: Presne tak.:)
    JUNIPETRUS
    JUNIPETRUS --- ---
    PREVIT: rikal ti to u piva? Jakoze "jo previte, ja jsem se s tim vyrovnal, ja na kralovstvi nebeske seru"
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    Tohle se mi libilo (tam opravdu bydlel):
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    TALPENNY:
    Tak to s těma plackama jakož i zjevující se a mizící portréty je normální kolorit.Částečně proto, že lidi vidí, že názor je sice fajn, ale pokud je možný dosáhnout nějakýho prospěchu při jeho hlásání či popření není to taky až tak špatný.
    Protože za čistý svědomí si nejde koupit ani benzín do zapalovače, nějaký obdiv k charakteru je vcelku pasé.
    Taky občas mívám pocit, že čistej štít je něco, co si člověk muže navlíct na sebe, na hlavu si dát nočník, do ruky pochodeň a vyfotit se před zrcadlem na hajzlu k umístění na FB za účelem pobavení návštěvnictva.
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    JUNIPETRUS: On se s tim, na rozdil od tebe, davno vyrovnal.
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    JOSEFDRUHY: Kecy k nicemu. Zacni od sebe.
    JUNIPETRUS
    JUNIPETRUS --- ---
    V IDnes by se měli poučit, co je to veřejnoprávní vysílání
    http://blisty.cz/art/67315.html
    LALINA
    LALINA --- ---
    TALPENNY: to říkal tuhle manfred :-))
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    LALINA: To je moc hezký ještě že to vim

LALINA: Vzpomínáš si na ten hezký komentář co tu padnul o nějakém podniku kde velcí nosiči placky s Kájou se slovy "no jo měli jste nakonec pravdu.."placku zandavají do kapsáře a jdou do kuřárny kde lokální Zemanovec podepisuje prodeje odpisovýho matra?
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    LALINA:
    Pánbu ví jaký účty si tam vyřizujou, ale posluchači myslím škoda nevznikla, odvysílaný to bylo, no a že autor nedostal zaplaceno je tudíž asi nefér(ale u nás normálka)......no že se na to nevykašlou,stejně ty kydy nikdo neposlouchá, když čeká na další pecku od Michala Davida.

LALINA
    LALINA --- ---
    nic tím neříkám, jenom přihazuju pro ostatní

Český rozhlas stáhl protizemanovský komentář, padly i tresty - iDNES.cz
    http://zpravy.idnes.cz/trest-za-komentar-proti-zemanovi-dqb-/domaci.aspx?c=A130201_142543_domaci_jw
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    LALINA:
    Já názory taky nevyvracím, ono se to tím jenom zhoršuje,tady by si jasně řekli, co 100 studentů, i tohodle pitomce si už koupili, případně si to sesumýrou že jsou ty chytrý, kdežto já ten blbej kterej to nebezpečí nevidí.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam