RANITOMEYA:
"nehledej pravdu v týhle zkurvený zemi" tak nějak mi to připadá..
Já to míchám sakum prdum sesypu to nahromadu a pak se to snažim složit(výhoda je vidět událost na vlastní oči nebo aspoň nesestříhanou, ale aspoň u politiků mi dost často stačí vidět je, když nějaký to moudro pronášej, protože nejen ekonomové,ministři a poslanci jsou to mizerný, už ani na tom lhaní si nedávaj záležet a odflákávaj to).
Dřív jsem dal na autora, jestliže jednou či víckrát napsal pravdu třeba v líčení něčeho co jsem znal, tak jsem si docela myslel, že se mu dá věřit, ale ono zrovna na tom, že jeden autor míchá pravdy s polopravdama či nesmyslama, je to, jak dneska zpravodajství vypadá, založený.
To, že dneska se dá lhát docela ledabyle,bez fantasie a zaujetí,což myslim napříč společností, je podle mne způsobený postupným hovaděním čili debilizací konzumenta lži.Protože dneska na to skoro každej koukne, přečte, nepřemejšlí, uloží to harddisk zvanej mozek do souboru chaos,no a i kdyby to byla pravda, kus z toho vypadne při prvním restartu, jiná část se smaže protože bylo málo místa na uložení sličný servírky, pak sedne k počítači a něco z toho použije na svým blogu:-)