STEPNI_VLK: 15min meho zivota je moc! prectu pozdeji, obecne na Novinkach ale nic moc na zamysleni nebyva (a uz sme zas u toho, co ctu, ci nectu a proc)
STEPNI_VLK: je fajn, ze kdyz si rudoch hubu otevre, i kdyz nic moc nemuze, tak si do ni nasere sam - daval bych mu prilezitost castejs, uz sem to cet, dalsi blogysek si prectu az podle toho, jak se mi povede kafe
STEPNI_VLK: todle sem jen otevrel a zavrel (holt dnes sem vazne uzavrena nadoba) - ale kdo tady nekrici, ze ma malej plat?
MANFRED: moc sympaticke gesticko, pokud to neudela jak tuneldedek, ze kolem toho bude hlavne halda zvastu, tak oukej, i kdyz osobne... mel by radsi koupit Kate facko a najmout ridice - protoze to tech 30% tak pokreje (nebo tu soucasnou ochranku i eskort) - je mi to burt, ani tohle mu v mych ocich svatozar neprimaluje - ja uz to vse vnimam nejak rozpacite :(
HONZAL: myslim, ze si da radsi Vino, nez Piivo - ja sem zvedavej, jestli budou nasledovat nejake opilecke excesy... jeste si pamatuju ten xx let starej, jak vystoupil nekde ve Vyskove u vojaku a motal se apod. - hl on to bude dost legracne okecavat, ci padat, ve finale bude strilet bonmoty sam po sobe :)