MANFRED: aha, takze cim vic se o tom bavime, tim vic roste ma skepse... nejdriv sem si rikal, proc obesit... ctu dal... je fakt, ze DNES si nedovedu predstavit, kdo normalni (rozumnej slusnej, nestojici na nejakem pomrdanem lobbingu), by zamestnal nekdo uvadejiciho Poslanec v CV :D
jenze sme u spekulaci, a dost velkejch, oni si to takhle neskrouhnou a i kdyby, bylo by to porad... no neco jako v USA - ja tam budu tlacit zakony ve vasem zajmu, a vy me pak zamestnate na teplym mistecku (vzniknul by kolotoc, ze 4roky makas, 4roky neco tlacis a ziskavas kamose mezi tema vlivnejma, co se tam vytvori za sve 1. obdobi, az odejdes, budes na ne napojenej)
hehe todle uz je dobra fantasmagorie, kdyby se to teda ale tak nejak v bledemodrem uz xx let nedelo
- my tady ale porad demokraticky uvazujeme o tom (rozumnej nasi politici), jak si kde ohrat parek, s kym se ma cenu kamosit... to neni ani o tech postech, to je o tech lidech a jake kurvy to sou, viz. Rath... rikaj A, delaj B... bez skrupuli, jen znaj mantinely a kam muzou dojit (tady uz ne jako Rath, ten todle podelal fatalne - excentrik, co si uzival sledovanosti asi jako VK, akorat mu nedoslo, ze neni tak nedoknutelnej)