CHORCHE:
Já čim víc nad tim přemejšlim, tím víc mám pocit že prostě píšou, co si myslí že se bude čtenáři líbit a tak ten jejich plátek koupí i příště.Hlídat by to asi měl šéfreaktor, ale ten má stejnej zájem.Jak žijou ve skleníku svý profese, tak mnohdy netušej jak to venku vlastně vypadá a o legraci je postaráno:-)
Povinnost nestranosti by to měla bejt u média tak nějak státního placenýho z kapes všech, jako třeba česká televize, a ten zbytek kdyby si nehrál na nezávislost a rovnou se postavil nanějakou stranu, bylo by to jednodušší a čitelnější.
Občas jsou z toho ale docela komický situace, nejlepší je když mi sdělej že teď třeba platí nějaký nový zákon, pak zjistim že je to návrh, leží na vládě, která ho projedná někdy v létě, takže platit to muže tak od r 2015.Timhle neodlišováním co platí a platit možná někdy bude vyráběj docela slušnej bordel....
S těma lidma co vypadaj ve svý době směšně a pak když si to člověk přebere nebo uplyne nějaká doba tak zjistí že to co řikal nebylo až tak od věci je to docela zajímavý, nedávno jsem četl něco co psal kdysi dávno Sládek a docela se trefil...