CHORCHE:
Já taky ne, já tim jen šetřim za dochtora, když mne trápí zácpa:-)
Hlavu a patu to má(konečně vždyť ty vznosný a líbivý kecy byly to jediný, co po nich po minulym účinkování ve vládě zbylo..teda mimo podivných obálek s půlmelounama a podobnejch věcí běžnejch v naší ekomafii ale poněkud nepřijatelnech v politice.Ono ale jak postupně klesá olitická kultura, za pár let to bude normál a každej politik se bude divit, co se nám na tom nelíbí).
Tentokát z toho leze, na rozdíl od minulý urnašou, kdy bojovali protivá korupci a dinosaurum, aby pak jedno dělali a s druhejma si kecli na židli a směle se strkali u koryta, boj proti zlýmu Babišovi, co dělá drahý potraviny a jinejm nekamarádskejm podnikavcum(možná nějakej problém s placenim výpalnýho či držhubnýho?:-).Jak na to jinak koukám, tak provedl upgrade blondýn na level 02(doufám že zase nějaký perverzně šukezní ačkoli nemodelky) a tahne se do kampaně s tim, že ho vlastně zlí vyšoupli z vlády protože moc bojoval za chudý zbídačený lid a ted má jasný právo a nárok na druhou šanci(snad ne, jinak nám parlament zase bude zaplňovat nějaká podivná nová strana-tady jsem zaslechl takovej názor, že když už bylo jasný že dál už nemužou ve vládě strašit, protože to bylo děs a hrůza, tak to po dohodě takhle rozsekli s tim že VV se zachrání u voličů a Lidem to nějak vrátí po dalších volbách v podobě teplofleků-teda těm co budou neschopný a nevyroběj si je sami.
Tak jsem z něj docela zjevenej, protože jestli má pravdu a lidi jsou fakt tak pitomý že mu to sežerou tak už nevim co si myslet......