• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TANAELVolby v ČR a poté
    Informační zdroje hodné sledování

1) tento klub je o politice v ČR - o volbách a souvislostech - a to poměrně dosti širokých souvislostech
    2) diskutovat je možno pouze slušně a věcně, bez osobních útoků a urážek diskutujících
    3) snažte se používat pravidlo: můžu s tebou nesouhlasit, ale zasadím se, abys mohl svůj názor svobodně říct
    4) respektujte formát diskuse, nedělejte tady z toho svoje blogy
    rozbalit záhlaví
    LALINA
    LALINA --- ---
    CHORCHE: nějakej všímavej. tyhle změn začaly dávno předtím, než jsem zmizela a myslela jsem, že to tak zůstane..ale dneska se Afram vzbudil a ...tak jsem holt tady, ale nebojte, nebudu se tu s vánma o ničem dohadovat, nemá to smysl.))
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    hehe todle je pecka - lali utekla pred 2ma tydny... dnes ji tu zahlidnu, pak aframa, a pak je Majitel klubu lali, co emigrovala - no tak ne ze by to nedavalo v lokal kocourkove smysl, ale... :D
    proc zmenit majitele klubu na nekoho, kdo tu taktez neni, ci spachal harakiri?
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    PACHATEL: Dokument je víceméně soukromá kausa, ale přečtěte si závěr, tam je zobecněno "jak" Klaus rozhejbal tu devastaci společnosti.
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    JOSEFDRUHY: precet sem 2 stranky, abych pokracoval, tak bych si musel vypichnout aspon 1 oko... to sou omalovanky?

JOSEFDRUHY: pecka, asi se hodne nudis, ja fakt nemam chut a ani cas cist 10strankove blaboly a hysterii - a to asi jako kazdej normalni okolo - potesil bys tim asi Fidela, ale jako timdle si zmenil co? HOVNO, VELEBNOSTI - jak tam sam nekde dole uvadis... (nebo jinde, sem se v tech dokundamentech zamotal)

ad. k tem komancum, me uz z toho brni usi... jiste, par jich tu je u koryta (sou cerveni jako modri), par je voli (ti vymrou) - ale kazdej politik tady zaklada cokoli na s Komunisty ne - tenhle populismus uz je trapnej, kdo to rika, si s nama vytira prdel, alebrz Je lepsi hovno obejit, nez do nej slapnout... a vy se tu v tech srackach jen valite

dokud tady politici a josefove budou jen kejhat, co by neudelali, tak je to o hovne... nejaka zmena nastane, az se tu zacne plnit nejakej ten Volebni program... z cehoz sou ale vsichni dopredu posrani, protoze je to vic prace a rizika, nez tady opijet Pepiky populismem ala RUDOSI NEEEEEEEEE !!!!!!!!!
    PACHATEL
    PACHATEL --- ---
    JOSEFDRUHY: hezkej dokument (necetl jsem), to muselo dat prace, ale k cemu to bylo dobre - vysledek?
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    CHORCHE: tak ukažte, co konkrétního jste udělal pro lepší společnost v české kotlině !!!!, já např. toto : http://www.hypothesis-of-universe.com/docs/h/h_100.doc ( zveřejněno 16.11.2009 )
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    CHORCHE: a co jste udělal pro demokracii Vy, pane ???, já před volbami aspoň toto : http://www.hypothesis-of-universe.com/docs/n/n_283.doc ; takže jsem měl názor s Jaklem souzvučný ( ještě dřív než ho řekl on-Jakl )
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    PACHATEL: ..ale daří ! Víc jak si myslíte. Kdyby nás jako já bylo víc, pak by to bylo dobré. Vy zde na NYXu podle rétoriky před měsícem ( či dvěma ) v kampani presidentských voleb jste spíš demokracii uškodili ( podporou zlodějů, korumpčníků, a jiných druhý lumpů tím, že jste hájili výkony ODS a vlády ).
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    JOSEFDRUHY: toto me pobavilo, no je fakt, ze v more vecech Sam urcite ses... a pak jeste to o Technokracii

a pro zasmati:
    Co obvykle děláte o půlnoci ze soboty na neděli?
    Minulou sobotu jsem o půlnoci seděl v jedné chebské hospodě. Tuto sobotu budu o půlnoci vybírat na internetu příští byt. Příští sobotu o půlnoci budu mít s kapelou koncert ve Strakonicích.

Zbývá-li vám volný čas, je kromě pivní teorie a praxe ještě něco, čemu ho rád věnujete?
    Ve chvilkách masochismu pročítání internetových zpravodajství a komentářů.
    Aktuální zpravodajství | Jakl: Pomlouvání Klause mělo scénář už od léta. Přišlo by i bez amnestie | Tiscali.cz
    http://zpravy.tiscali.cz/...vani-klause-melo-scenar-uz-od-leta-prislo-by-i-bez-amnestie-209408?utm_source=tiscali&utm_medium=email&utm_campaign=newest
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    JOSEFDRUHY:
    Jeden hlas nestačí na změnu.
    Pokud je to hlas exploze tuny semtexu pod parlamentem pak ano:-)

Jinak nasranejch je nás tady dost už dlouhý roky, presentujou se tak i politici(před volbama)a děje se totální prd.
    PACHATEL
    PACHATEL --- ---
    JOSEFDRUHY: aha, takze ty bojujes verejnou presentaci nazoru pro sirsi okruh lidi. imho se moc nedari :)
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    PACHATEL: Jeden hlas nestačí na změnu. Nutno bojovat veřejně presentací názorů pro širší okruh lidí. Proti Klausovi jsem zveřejňoval svou osobní kritiku už 10 let. !!, např. zde : http://www.hypothesis-of-universe.com/docs/h/h_101.doc , občas od r. 2006 i intenzivně. Nejdříve lidi měli Klause rádi, nejméně do r. 2010, pak to s jeho reputací šlo s kopce,....já tomu přispěl svým dílem. Ano, vlna ostrých nálad proti jeho amnestii by byla určitě mírnější kdyby lidi nebyli nasraný přímo na samotnýho Klause, potřebovali to dát najevo, amnestie byla dobrým impulsem k tomu. Klasu hodně pokazil tu naši demokracii a nastartoval hnusnou ekonomickou morálku.
    JUNIPETRUS
    JUNIPETRUS --- ---
    Církevní restituce song (The Tačud Band: Píseň spokojeného faráře) - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=hgRBC871-PU
    PACHATEL
    PACHATEL --- ---
    JOSEFDRUHY: jo, to vse si myslim uz (nekolikrat) psal....koho ze to budes teda volit/co mas v planu aby se neco zlepsilo?
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    PACHATEL: Komunisty nikdy !!, a odpříště asi už taký nikoho dalšího... protože každá strana, která je vládní, se o stav společnosti a stav demokracie stará pouze laxně, dokonce selektivně spekulativně. Demokracie je "vládá lidu", že, ale tady žádnej lid nevládne, vládne technokracie a lumpové a zloději. ( a neviditelná ruka boháčů ).
    PACHATEL
    PACHATEL --- ---
    Kritika je fajn, kdyz neni ve forme kolovratku s capslockem. Btw koho budes volit (lol)?
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    Vypadalo to tu, že jsem zde v klubu úúúplně sám kdo kritizuje tuto společnost, resp. tuto demokracii ( coby paskvil na demokracii ), kterou si po sametu ona sama zavedla, ( grázlové aktivně, slušní lidé pasivně že se na to bez protestu koukají ) a odkejvala ho, dokonce jsou tu na NYXu mnozí, kteří tento paskvil brání, a obhajují jako dobrý a mě ovšem kárají ... ale nejsem sám zcela : http://www.ceskatelevize.cz/ct24/exkluzivne-na-ct24/osobnosti-na-ct24/169214-uz-nezijeme-v-demokracii-rika-stephan-hessel/
    RANITOMEYA
    RANITOMEYA --- ---
    Rozhovor Politikáře: Možná budou i emzáci, slibuje Muzeum Miloše Zemana « Deník Insider
    http://www.denikinsider.cz/rozhovor-politikare-mozna-budou-i-emzaci-slibuje-muzeum-milose-zemana/?eid=481
    RANITOMEYA
    RANITOMEYA --- ---
    ALAGAESIE: Jak říká MANFRED, asi je málo vidět, že jsme na stejné lodi. Nebo "slibotechnátor" vypovídá o něčem jiném?
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    ALAGAESIE:
    No ono je to asi málo vidět, jak koukám že si z něho děláme srandu:-) teda zatím, až tam s Vítem zabivakujou na další volební období a budou koaličnit tak nás sranda přejde.

Jinak když koukne člověk na naše strany, tak to co chce volič slyšet řikaj všechny.I když vědí, že sou to jen kecy a po volbách když se dostanou k lizu to dělat nebudou.Poslední dobou je to ve stadiu, že ani volič nevěří že by to dělali, ale nahází je tam, protože nechce aby nedělala to co slibovala jiná strana:-)
    ALAGAESIE
    ALAGAESIE --- ---
    MANFRED: RANITOMEYA: Tomu, co říká, říkáte recepty? To nejsou jeho myšlenky. Poslouchá a pak říká, co lidi chtěj slyšet - populista!

Nebrat!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam