Aneo tohle, z r. 2004 ! :
1.6.2004 18:02:36 Michal Drabík Deset otázek-3.část+klausova odpověd v sedmičce9.Uvědomujete si, že i proto jsou dnes komunisté druhou nejsilnější politickou stranou?A že čekají na příležitost chopit se moci? Přičemž „pravicové“strany jim k tomu pomáhají, neboť jsou samy prošpikovány-infiltrovány bývalými komunisty. Takže pravicové strany by si měly jednou provždy udělat pořádek ve vlastních řadách a těchto lidí, i prospěchářů ve svém čele, i v záloze v členských řadách se zbavit. A izolovat tyto zločince, aby nemohli manipulovat s národem a zabránit jim v převzetí moci což je jim vlastní, jako se stalo v roce 48´. Vám to nevadilo a nevadí? 10. Co jste udělal Vy osobně, a co hodláte udělat jako hlava státu pro nápravu skutečností uvedených v předchozích devíti bodech, u vědomí, že křivdy, ke kterým došlo po „listopadu 89´“ jsou mnoha případech již nenapravitelné? S pozdravemMichal Drabík - politický vězeň Husákova režimu (12 let)Plzeň S vědomím a podporou mezinárodní diskusní skupiny České fórum v souladu s : V diskuznim poradu TV Novy - "Sedmicka" polozila moderatorka Jana Bobosikova panu Klausovi z deseti otazek patou. Jeho reakce znela: "Tak ja nevim, co ten pan mysli za statisicove odstupne komunistickym zlocincum. To by jsme si každé toto...kazde toto slovo meli nejak rozklicovat. Nicmene ja jsem nebyl v tom roce 90 tou dominantni osobou, ktera resila otazku ministerstva vnitra nebo..nebo nasi armady, to byli nekteri jini lide v tu dobu, takze o tom, jak tam zustali nekteri minuli, nezustali, jestli dostali odstupne nebo nedostali odstupne, to ani bezprostredne moje nejaka zodpovednost nebyla. A ja se k tomu nechci ani prihlasovat, ani za kazdou cenu to obhajovat. Ale jako ze by zlocinci dostavali odstupne?! Moc bych zase prosil, abychom vazili..vazili slova a mluvili presne o tom, o cem bychom mluvit mohli. Vazne. Bylo videt, ze Bobosikova nemela zajem argumentovat s Klausem, protoze kdyby chtela, mohla mu oponovat zbytkem otazek, kde by mu osvetlila pamet. Zbytek usudku si museli udelat divaci, prestoze neznali dalsich devet otazek, kde by jim bylo jasné, co jsem tim chtel rict. Klaus to ale vedel, protoze jsem mu podobne otazky polozil jiz nekolikrat pri osobnim styku, naposledy 15.5.2003 na Zofine.Michal Prohlášení k 17. listopadu a výzva k dalšímu sjednocování občanů za společnou věc III. odboj – konečná fáze Celé prohlášení zde:
http://www.freewebs.com/vanek/3odbojkonecnafaze.htm