DAVIDO:
Já mám na "lid" hnusnej názor hlavně proto že se do něj taky počítám:-)a když si nedávám bacha už koukám jestli je vokolo plot a pasteveckej pes abych se cejtil spokojeně.
A "elity" vzláště takový který máme my, z něho nevyjímám.Oni jednaj uplně stejně debilně, akorát že se nesrocujou v uličce za fabrikou(jak si to představujou u nás luzy) ale v kavárně:-)
Trochu debilní dítě nepotřebuju, vystačim si trochu debilní sám:-)
Muj názor prostě je, že člověk si muže pokud se nedaří v první řadě za ten stav sám.Ne proto, že je debil, ale proto, že prostě jako jsou lidi kterejm jde a nejde matika, jdou a nejdou jazyky, tak prostě někomu jde a někomu nejde si udělat život takovej, jakej chce(taky se mi nedaří tak, jak chci, ale vinim z toho v první řadě sebe,jenže poradit umim každýmu ale sobě nějak nee, asi se hajzl málo poslouchám). No a jelikož všechno si člověk chce odůvodnit, omluvit a nedej bože se kouknout do zrcadla, tak to svádíme na okolí.Někdo to svede na manželku či manžela(vždycky se tomu sněju, jak by si rozumnej člověk mohl vzít takovou kreaturu, kterou mi líčej), na totálně blbé politiky co všechno doprasili(poté co si je inteligentně vybral a zvolil), na šéfa (uplnej hovad, pokud ale toho co to řiká povýšej na jeho místo, nastane totální katastrofa), je blbá doba(kdy byla dobrá), dusej ho zákony, prostředí.....prostě je toho na výběr tři prdele.
Máme z toho pak lepčí pocit a mužem se na svět trochu usmívat.
Rozhodně neopovrhuju "lopatama" či "montérákama", neřkuli tzv. plebsem či lůzou(sám jsem se rukama roky živil), už jenom proto, že většinu pravejch zvěrstev, jako třeba komunisty,lágry apod. nevymyslel nějakej Pepa u tlačenky po šichtě, ale parta inteligentů netáhel a dělnická třída se k tomu jen prostě hodila-za tu vizi jak je ve státě nejhlavnější byla ochotna v podstatě cokoliv, ale stejně dobře by dokázali využít třeba komedianty nebo študáky(prej už to někde i udělali:-).A současnej trend kdy máme pocit že nejpodstatnější jsou kecy a papíry mi přijde jako cesta do nikam.
Jo, charakteristika VK podle Tebe je docela výstižná:-)