CHORCHE:
Pro mne celá ta volba byla mimo, protože jak tam zbyla tahle dvojka, bylo vidět že prostě někoho koho jsem chtěl tam není naděje nikdy dostat.Myslím že Miloš nemusel v podstatě dělat nic, protože Karel měl omezenej elektorát, tim jak se napral(teda spíš byl naprán) do pozice kandidáta elit a lepších lidí(což se teda povedlo našim komediantum ve spojení s médiama) odstřelili úspěšně ten docela nasranej zbytek a bylo vyděláno.Ono jak někdo psal z pražský kavárny svět vypadá jinak než reál. Takže bych řekl že nás čeká ještě řada překapení, třeba s Klausem, kterej ve chvíli kdy se do něj napřel ten "hněv lidu" pocházející odtamtéž(pro mne divný, myslel jsem že kavárna se socany nespolupracuje), získal docela dost voličů kdyby chtěl někdy někam kandidovat:-)
Ono strany mají málo členů mimo jiný proto, že počet teplejch fleků s prebendama je přece jenom-(i když se snažej a už 20 let se tady vytvářej furt nový a nový ouřady, dozorčí rady, komise, podkomise, místa poradců apod.-kam se na úroveň nynější byrokracie serou komunisti)-tak nějak omezený rozlohou státu a o místa člena strany s povinností platit příspěvky, chodit na schůze a zvedat ruku bez efektu připuštění ke korytu není až takovej zájem.
Ony ani ty strany se moc nesnažej a zkoušej to spíš jako teď TOP dostat to do mantinelů jakejchsi fan klubů, který by pořvávali Hurá, oni si z nich sem tam vyzobli někoho vhodnýho( kdo umí dobře odklánět) a jinak jim do práce nekecali a hlavně nemuseli se s nima dělit.
Odbory u nás to je kapitola sama pro sebe.Třeba v němcích odbory vydupali ze země ledacos, na co dneska koukáme, když tam dorazíme se slzou v oku.Jenže je to jiná země, odjakživa co mám povědomost s funkčním pracovním právem-na čemž jejich odbory tak nějak mají taky svuj díl.Což my, jak lze zjistit občas na vlastní kůži, tak nějak nejsme.
U nás co jsem zažil, odbory fungujou jednak jako výtah k funkci(u nás třeba se navrhují odboráři co dostatečně tahli s vedením a ne s lidma do dozorčí rady..tušim s 50-100 hadrama měsíčně k platu a další prebendy), čímž se snaží obsadit místa který ale jinak obsazují členové rozličných stran a jejich příbuzenstvo, takže je to docela jedno.Výhoda je, že i když jsou u nás silný odbory nemusim v nich bejt a nejsem, ale když se jim náhodou povede něco vyjednat, platí to i pro mne:-), akorát občas se s nima dostávám do sporu, kupodivu ve chvíli kdy se stane průšvih...což je tak jednou za půl roku.
(příklad za všechny-třeba někdo zhavaruje a zkurví si kotník, takže pracovní úraz.Podnik okamžitě začne řvát že pracovník měl jasně napsáno, co má dělat a něco zanedbal, takže mu nedá plný odškodný(což je při dnešní nemocenský kterou jsme si vybojovali docela průšvih,protože papaláš muže chodit do práce třeba bez nohy, ale dělník nee).Odborář začne kejvat hlavou že něco pravdy na tom je.Takže jsem zmutoval ze zástupce zájmů podniku do role kdy jsem to musel nastudovat a vyrazit do sporu s argumentací typu" pracovník po materiálu pouze chodil, předpis pouze zakazuje do něj vstupovat, což ale nečinil" vyšachovat tím podnik, pohádat se s odborářem a nakonec mu vyřvat 100% odškodný a pak to zkroutit tak, že dát mu těch sto bylo v zájmu podniku protože jinak by jsme taky mohli skončit na soudech s pošramocenou pověstí:-) takže podnik byl nakonec nadšenej jak jsem to promyšleně vyřešil v jeho zájmu.
Načež odborář začal šířit podnikem jak to tomu chlápkovi odbory vybojovaly:-)