DAVIDO:
neříkám nic jiného, než jak by měli podle mne v demokracii lidé volit, a že to jak volí je původcem současného marazmu u nás. - - Aha vy jste teoretický ideolog, který ví jak by měl lid volit a pokud volí podle vás špatně, je to díky tomu, že lid nepochopil kdo je původcem marazmu a že původcem jejich špatné volby je současný marazmus ( o němž neříkáte kdo ho zavinil...ale je cítit z řeči, že si myslíte že marazmus zavinilo-vyrobilo 40% chudých co si chudobu na straně ODS vymohli, vydobyli...
Jinak můj osobní názor je jednoduchý, a to že politici našich zavedených stran jsou nevolitelná pakáž. Je jedno jestli ODS, TOP09, ČSSD, pro mne je to stejná bolest. U nás není ani pravice, ani levice, jenom parta zlodějů Takže Váš názor je jednoduchý, říkáte : ani jedna strana je nevolitelná, je to pakáž, potažmo soudíte a víte že ten marazmus ve společnosti zavinili pouze a pouze oni. Asi tím že nabádali lid, voliče aby marazmus provedli. Boháři bránili marasmu z titulu napakovanosti, a tak už zbývají ti chudí, marazmus je jejich dílo...podle Vás, ta kse dá přeložit vaše řeč. Dáváte tomu tečku takto : ani levice ani pravice tu není ( čili asi jsou pátým kolem u vozu ) a marazmus ten vyrábí-produkuje parta zlodějů. Tak jste to řekl. A jsme u toho : je zbytečné volit pravici či levici, stejně ten marazmus budou produkovat zloději, jak říkáte. Tak a jsme u kořene problému : kdo jsou ti zloději, kdopak ten marazmus dělá ? 40% chudáků ho dělá ?
Došli jsme k závěru že ( vašemu závěru ) že politické strany
jsou nevolitelná pakáž a marazmus dělají boháči. - Tak s tím docela lze souhlasit. Napříště by si měl lid český, ten bohatý, uvědomit, že je zbytečné volit nevolitelnou pakáž a ten marazmus zničit ve vlastních řadách, anebo obvinit chudinu, 40% obyvatel, že ta za vše může, může za to, že volí strany-nevolitelnou pakáž- a trpí tu zloděje, kteří dělaj ten marazmus.
Pane vy máte to nejúžasnější vyhodnocení naší společnosti.
Zopakuji ho v heslech :
a) neříkáte nic jiného než jak by měli v demokracii lidi volit
b) ale pak říkáte že by volit neměli žádnou stranu protože je to podle vás nevolitelná pakáž...čili radíte jak by měli volit tu nevolitelnou pakáž
c) dokonce říkáte, že u nás žádná pravice ani levice není, že je tu ve společnosti jen parta zlodějů ( zřejmě máte na mysli těch 40% chudého obyvatelstva ).
Pane opravdu jste super-ideologista.
Na závěr říkáte, že se půjdete ( anebo že by jste už před přednáškou bouchal ) bouchnout hlavou do zdi a vykřikovat sebekritiku
DAVIDO: "to jsem debil, to jsem debil"