• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TANAELVolby v ČR a poté
    LALINA
    LALINA --- ---
    JOSEFDRUHY: takže podle tebe je KSČM strana, kde jsou hodní komunisti, co chtějí jenom prosadit druhou internacionálu, jo?

Prober se.
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    MANFRED: 23 let po revoluci a futr se tu mluví o komunistech, furt, futr je tu z nich strach. Rád bych, aby mi to někdo vysvětlil. (!)
    Ano : Bát se můžu komunismu, ale proč komunistů ??? Po revoluci jich bylo v ČSR 1,1 milionu !! SR 400 tis. ČR 700 tis. Jenže 90% z nich byly "jen u komunistů" s legitimací, kterou potřebovali k práci, ale na nějaký "komunismus" nevěřili ani oni. Koneckonců 80% boháčů jsou bývalí komunisté !!!!!!!, právě tito pseudo-komunisté po revoluci všichni huráá privatizovali ostošest a dnes jsou vysmátý. Proč by tito chtěli komunismus ??? Ani nááhodou. Ten mohou chtít ti "skalní idealisté", tj. těch 10%, co nekradlo a co měli v palici "čisté ideály této momunistické víry"...a mají dodnes. Jsou to idealisté a ..a už 23 let neškodí...takže : bát se musíme komunismu, ano, !!! ale z "ideálních" komoušů, co jich je pár, mít strach nemusíme. Jo : Ale, KSČM hraje výýýznamnou roli proto, že občan, co jsou nasr*ný na tuto zparchantělou demokracii, tak tito ze zlosti ty komouše volí. Tu je problém. Komouši nemusí pohnout prstem, aby získali 15% hlasů. Ty hlasy obyvatelstva nechtějí komunismus, ale protestují tím hlasem proti tomuto svinstvu co tu je.
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    FESTER: Kupodivu eště něco zbejvá :-). Hele, kdyby nás už nebylo o co ojebat, tak se nervou komouši a jiný zvěrstva ke korytum.
    FESTER
    FESTER --- ---
    MANFRED: dovol abych odporoval :

Mě se líbí, jak už jsme tady ve stadiu, že když se mne někdo nesnaží ojebat

pac uz jses ojebanej tak dokonale ze uz neni o co ojebat :)
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    FESTER: Mě se líbí, jak už jsme tady ve stadiu, že když se mne někdo nesnaží ojebat, něco funguje, nebo mi třeba něco přivezou bez problémů a na čas, tak sem z toho celej vedle.
    FESTER
    FESTER --- ---
    MANFRED: o tom me ani nemluv.. me se tu snazila oholit udajne moje pribuzna asi pres 2 kolena...

furt platri cesky pravidlo :

jeden druheho sidimea tim se zivime ! :)
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    FESTER:
    Pravda spolužák co utek do států tam musel čekat 20 let, než přišla češka a pořádně ho voholila.
    No, uvidíme jakej zázrak si tu volbama vyrobíme. I když ono se tady silně nadává, ale žádná extremní hrůza, akorát se už pozapomělo, jak bylo hezky za bolševika, tak některý lidi bere neodbytná touha si to zkusit aspoň v nějaký lehčí formě.
    FESTER
    FESTER --- ---
    MANFRED: prave proto se cechunum vyhybazm nas sto honu :)

a cechunum navstevnikum u me rikam zer co se zere u nas , wepro knedlo zelo se u na nevede pro cechun navstevniky... toho si uzijes bohate v CR u nas zerou hamburgery ! :) aspon poznas jaky ceskej hamburger je sracka oproti poctivemu USA :)
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    FESTER: No vidiš, s tim bys byl v čechách vítanej. Teda než by zjistili, jak Tě vokrást.
    FESTER
    FESTER --- ---
    MANFRED: rikam duchod takze na zakonik prace srdecne seru :)

dobrej barak v Belize s 1 acre pozemkem se tam da koupit za $50000
    US barak prodam za $200000 ted me bude choditr duchodove pojisteni asi ve forme $2000- 2500 mesicne
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    FESTER: No, odhalils rezervu, dotovaný pivo zatim nikdo neslíbil(i když já jak to nečtu, nevim jistě, možná Bárta a spol něco vykutili). Ale mužem dát nějakou eurobřečku případně sajrajt ze sockashopu, takže stejně budem uchvácený kvalitou.
    Tak domluvený, jak unás bude blahobyt nebo něco eště lepšího, hned Ti napíšu abys to nezmeškal.

FESTER: Jo, přírodu tam maj krásnou. Ale co sociální spravedlnost a zákonník práce?
    FESTER: Brabčák taky původně vypadal jako ty papouši. Ale pak přišla euroregulace.
    FESTER
    FESTER --- ---
    v CR akorat :

FESTER
    FESTER --- ---
    a v Belize maj pekny papuchy !

FESTER
    FESTER --- ---
    MANFRED: zadnej problem v cesku je blahobyt takze z Belize mazu do CR ... :)

a konecne si zajdem na pivo :) financovany govermentem.. :)
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    FESTER: Tak to si moc nemaluj. Až u nás vyhrajou ty nejlepší z nejlepších a za rok tady bude blahobyt, tak v Belize řeknou "Serem na to, taky se chceme mít jako češi" a až tam dorazíš, bude všude viset belizskej Filip se Sobotkou :-) jak podepisujou vstup do EAU (evroamerická unie).
    FESTER
    FESTER --- ---
    MANFRED: seriozne... jestli to zde pobezi dal jak v EU tak to tady v duchode zabalim a stehuji se z US do Belize, uz jsem o tom informoval svoji drahou a ona je pro :)

Belize - Wikipedia, the free encyclopedia
    http://en.wikipedia.org/wiki/Belize
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    FESTER: Tak to to u vás máte blbý, tady jednak nejni třeba cokoli rozdávat, stačí to jen slíbit :-) a jednak u nás spíš lidi nablbneš když jim slíbíš že někomu něco sebereš :-( holt je vidět, že jsme stará evropa s dlouhou tradicí jak blbnout člověky...
    FESTER
    FESTER --- ---
    LALINA: dont't worry ted mame v US tez jeden problem s debilni party zvana demokraticka a s jednim curakem jako udajne president :) takze to sam citim na vlastni kuzi...

a volil jsem :) a stejne to bylo hovno platne pac debil rozdasl zadarmo kreditky, prodlouzil nezamestnaneckou podporu rozdal zadarmo mobilky as podobne... nezajima je kdo to zaplati je popularni o kdo nesouhlasi at si trhne nohou ...
    LALINA
    LALINA --- ---
    FESTER: ne, dost nekomunistů se našlo, ale slušný lidi, ti se do politiky nedostali...hele ale tohle řešit nechci... minulost..to už je holt podělaný a nejde to vrátit
    FESTER
    FESTER --- ---
    LALINA: prni co meli udelat ze po sametove revoluci udelat program za kazdyho zabityho komouse odmena 1000KC..
    proplem...
    asi by prezil jenom jeden a furt komunista .... :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam