LALINA:
LALINA: Když to je těžký... Nemůžou tam pozvat dvacet lídrů, to by ta debata byla naprosto rozdrobená. Už takhle to dle mého bylo na hraně...
TOMMY69: Sledoval jsem několik předvolebních debat na ČT i na Čro a mohu s klidem prohlásit, že jsem viděl řadu kandidátů, kteří se opakovaně nedokázali smysluplně vyjádřit, vysvětlit základní programové teze své partaje, mnohdy tyto teze ani neznali... Nejvíc mne asi dostala kandidátka KSČM K. Matušovská, která je sice mladá a vcelku pohledná, nicméně v mnoha tématech očividně plavala. Nejprve jsem si tedy myslel, že prostě není zvyklá hovořit před kamerami, ale postupem času bylo evidentní, že se na tu debatu vůbec nepřipravila. Její odpovědí tak nejednou bylo prosté mlčení, moderátor jí dokonce musel napovídat... Naopak Bartoš z pirátů je docela inteligentní chlapík, umí obhájit svůj názor, dokáže zdatně argumentovat a čelit tak "profesionálním" politikům, kteří jsou v médiích mnohem častěji než on. Myslím, že v debatě pražských lídrů na ČT obstál, jsem si prakticky jist, že žádný "z vostudy kabát", jak píšeš, by se nekonal ani včera.