Tak já bych to nesrovnával, protože Ransdof a spol. se tam nějak nedostali za strany, který tvrdí že EU je špatně, EU to dělá špatně a štíhlý stát a boj proti byrokracii nijak neakcentovali. Taky bych tam čekal nějakou odlišnost, takže bych to nesrovnával, lidi který mu to hodili asi nechtěli dalšího člobrďu, kterej se chová jako ostatní.
No a ve chvíli kdy EU (všechno špatně, vystoupit, zrušit) položí na prkno peníze, hrábnout o nich stejně jako ostatní s tim že "ostatní to taky dělaj", tak nějak aspoň pro mne signalizuje, že tedy EU je zbytečná, špatná, vystoupit, zrušit, ale když pustí chlup, pánbu za něj zaplať.
Mě ale stejně ten postup, kdy se snaží o reformu, předělání nebo vystoupit, zrušit zevnitř, lehce připomíná lidi, který tvrdili, že vstoupli do strany proto, aby jí rozložili zevnitř, nebo spíš akci typu "štve mne svaz zahrádkářů, tak tam vstoupím, stanu se placeným funkcionářem a budu to rozkládat".
z mýho pohledu první bych se snažil d toho štourat z úrovně českýho parlamentu, senátu apod. ale tam se podle mne jen tak svobodní nedostanou, teda soudě podle úrovně na který si promejšlej svoje kroky a výroky, když jsem poslouchal třeba to o matkách na mateřské pronásledujících špatně parkující řidiče, málem jsem si vylil kafe, protože PSVB ještě pamatuju.