• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JANDOSZákulisí filmu - Vše co není vidět na plátně, filmové zajímavosti.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    SPIKE411: Hlavně je to ve výsledku jedno :)) Jsou to filmy, ne dokumenty :-)
    BLABOUS
    BLABOUS --- ---
    SPIKE411:
    jednoznacne The Good Wife a nasledujici The Good Fight
    Technology through the eyes of The Good Wife | by Bogdana | Medium
    https://bogdana.medium.com/technology-through-the-eyes-of-the-good-wife-92b307001065
    https://www.wired.com/2013/09/screen-smarts/
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    SPIKE411: v posledních letech mám pocit, že první serie IT crowd odpovídá... :/
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    FRK_R23: Ve výsledku je to jen o krapítek realističtější. :)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    SPIKE411: Stačilo by, aby tam byla libovolná lokální adresa typu 192..... :))
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    (I když u těch IP adres by asi mohli taky sáhnout do nějakého reálného rozsahu, který se ale nepoužívá / je rezervovaný pro nějaké testovací účely nebo co tam je.)
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    FRK_R23: Tak to je spíš taková roztomilá "chyba". To máš jako že všechna telefonní čísla v seriálech začínají 555 resp. 555-01…

555 (telephone number) - Wikipedia
    https://en.wikipedia.org/wiki/555_(telephone_number)

Na to konto… kde je "IT" realisticky zobrazné?
    Vcelku Mr. Robot. A The Social Network.
    Ještě někde?
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    DRAGON: To si pamatuju z filmu Síť se Sandrou Bullock. Ta se připojovala na IP 24.75.345.200 :))
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    FRK_R23: já mu rozumím, taky vždycky kvetu, když si filmaři nepohlídaj technický aspekty filmů a melou se tam hovna :) v tomhle byl geniální Interstellar. Mimo jiné tedy :)

FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    GREATDRAKE: Tyvole to ale jenom má znít hustě, to nemá bejt real :) Prdel jsou ty první díly, tak se tam rozplývá nad nějakym strojem a je to samozřejmě úsměvný :)
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    GREATDRAKE: ja myslim, ze bondovka je sebeparodujici, ale tohle tolik ne, spis to spoleha na to, ze se v tom nikdo nebude stourat,)
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    LOJZEE: no já se uklidňuji, že je to taková sebeparodujicí se věc ala bondovka a koukám dál, ale stojí to sil no... :)
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    GREATDRAKE: chapu, mam stesti, ze se v tom nevyznam a ani se nesnazim to moc rozporovat)
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    LOJZEE: kdyby ty filmy neobsahovaly IT a bezpečnostní témata, asi by to šlo. Ale kdykoli tam Ving Rhames něco řekne, je to ekvivalent Segalovo tlumiče z plastové lahve a těžké utrpení.
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    just chillin

LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    Ja moc rad MI serii, asi moje nejoblibenejsi akcni serie, vsechny dily. A Tom Cruise se tam skvele hodi a je to vybornej kaskader. Nerekl bych, ze je to nejak zvlast tvarnej herec, ale urcite ma svoje kvality.)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    KOZLIKK: Akorát teď koukám na imdb a je to americkej film, takže COLOR :D
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    FRK_R23: To je boží film, je tam i dost vidět kdo komu dělá tu hereckou školu. .)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    KOZLIKK: Říkám zpravidla, ne že nikdy nehrál v ničem co by mělo smysluplnej děj a třeba tam o něco šlo :))

Ale díky za The Colour of Money, to si někde seženu .) V 90s nás to nahnalo do místní kulečnikové herny a tam jsme objevili drogy :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam