VKLF: Co tě žere? Pokuď ti tato diskuze přijde pod úroveň, tak proč se zapojuješ s výkřikem nulové informační hodnoty? Prostě si povzdechni, otoč stránku a pokračuj ve svém studiu.
Nevšiml jsem si, že by si tady kdokoliv hrál na odborníka, ostatně proto jsem taky tuto diskuzi založil. K tomu nechat si poradit a sdílet vědomosti. Mě osobně je třeba toto téma docela sympatické .... něco málo jsem o tom přečet, taky nasbíral nějaké zkušenosti, zdaleka však né tolik, abych si o sobě myslel, že jsem osoba nějak extra fundovaná. Přesto všechno se o znalosti které jsem získal rád podělím, zvlášť o ty praktické. A pokuď nemám pravdu, ještě radši se nechám poučit.
Co se týče užívání drog "for fun" .... pokuď se tě to přímo nedotýká, tak co ti je po tom? Já osobně už třeba psychedelika takto neužívám, nebo jen opravdu vyjímečně. Dělal jsem to, ale nějak to není nic pro mě. Druhou stranu jsem zastáncem myšlenky, že svoboda jednoho končí tam, kde začíná svoboda druhého. A pokuď mě dotyčný nijak neobtěžuje, tak do mých svobod rozhodně nezasahuje.
Celkově mám ten pocit, že tě k tomuto "zhnusenému odplivnutí" vedla jen vnitřní touha zamachrovat a všem nám tu předvést jak daleko před námi jsi. Já si z toho teda na prdel nesedl. Znalosti nejsou vše, aby vzbuzovaly úctu měly by jít ruku v ruce s jakousi vnitřní vyspělostí a tou ses teda nepředved.