• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BIGTRAGEDDrogy s rozumem
    BIGTRAGED
    BIGTRAGED --- ---
    SQARA: Jak odměřujete těch 400mikrogramů?

    Btw když se zmínil ten ketamin .... nemáte někdo tip, jak omezit zvracení? Měl jsem jej snad jen třikrát a víc jsem se do experimentů nepouštěl, právě kvůli toho, že nejintenzivnější částí celé intoxikace pro mě bylo právě zvracení. Čet jsem toho o něm dost na to, abych si uvědomoval jeho potenciál, ale za dvě hodiny nepřetržité snahy vyprázdnit žaludek, mi to nestojí.
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    DANCE_GIRL: Musíš vychytat tu správnou dobu, jinými slovy, když víš, že je to vrchol nebo po nájezdu. Já jsem vždycky velice spokojen. Hlavně musíš už znát ty papíry ( vícekrát si dát jeden a ten samej druh).
    MICHAL_R
    MICHAL_R --- ---
    Aldous Huxley v jednom dopise psychiatrovi H.Osmondovi (to je ten, ktery vymyslel termin "psychedelicky") napsal: "Zatím kdybych Ti mohl radit, použiješ-li si kdy meskalin nebo LSD při terapii, pak vyzkoušej účinky [Bachovy] suity B-moll."

    To je take zname jako "Hudební obětina". Jednou jsem to poslouchal pod vlivem nizke davky hub, a účinek byl... fakt velmi silný. Opravdu to všem doporučuju ;-)
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    SQARA: to je dobrý psycho :))
    DANCE_GIRL
    DANCE_GIRL --- ---
    Tak založíme a půjdem na koncert do Rudolfina? (bez prdele, před nějakou dobou jsme tohle s někym řešili... :)
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    dobra je taky vazna hudba (takovy Cajkovskij je slusny reznik :), Dvorak je uplny bliss, Ennio Morricone je zase prijemne uklidnujici, avsak trochu "plossi"). ale tam je problem s tim, ze nahravky maji vetsinou vysoky rozptyl hlasitosti, takze clovek aby neustale zesiloval a zeslaboval.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    SHEALA: tak vis jak, trip na DOBu trva treba 24h, vynasob to jeste koeficientem subjektivniho vnimani casu, a mas miliony let po ktery se musis nejak zabavit :D

    my to teda nedelali na zahnani badtripu, ale ciste ze zvedavosti. a taky jsme tehdy jeste nemeli dostatecne dobrou sbirku psybientu, takze kdyz uz jsme 10x slyseli tu stejnou Enigmu, Oldfielda a Learyho, tak prestoze jsme meli pred sebou jeste mnoho hodin, za nejakou zmenu jsme byli radi :)

    samozrejme ze Lunetic a Eva a Vasek tezka nuda. nejvetsi dojem na me tehdy udelaly Prodigy, ale to je jen pro otrle :-)
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    _BENNY: Nevedeli roupama jak zabit cas? Chapu dobre ze jste se na tripu... nudili? :)
    Tvy odolny neurotransmitery teda chcu.
    A jak to teda na vas pusobilo, jak ste se pri tom citili?
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    vy si z toho delate prdel, ale my takhle jednou na DOB tripu uz fakt roupama nevedeli co delat a jak ten cas zabit, tak jsme vsechny tyhle flaky vytahovali a testovali jak na to nas mozek reaguje :) dechovku jsme bohuzel jako jedinou nenasli.
    MICHAL_R
    MICHAL_R --- ---
    Lunetici, Eva a Vašek... nevím, jestli by to zabralo každému... Jestli by z toho naopak nebyl ještě horší trip... :-D
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    BBAN4N: Luneticy napred. Eva a Vasek ... tyhle dva beru za formu incizivniho neuroleptika, davkovat opatrne.
    Jinak sama nemam zkusenost s disociativama, takze nemuzu zarucit ze to pomuze uzemnit lidi na ketaminu.
    DANCE_GIRL
    DANCE_GIRL --- ---
    BIGG23: S tim dokrmovánim LSD bych byla opatrnější, mně a spoustě lidí, co znám, to nefunguje.

    Co se týče keťáku, tak jsem ho na party měla tak třikrát (na psytrancu) v menších dávkách a bylo to příjemný, zejména po kombinaci s hašišem jsem byla hodně uvolněná a zpomalená, stejně jako všechno kolem mě. Nepařila jsem na tom tak intenzivně jako na jinejch látkách, ale zároveň jsem měla tak lehký tělo, že to šlo úplně samo... Na nějaký hlubší výlety samozřejmě party asi nebude vhodný prostředí.
    BBAN4N
    BBAN4N --- ---
    Takže říkáš že Eva a Vašek zaručenej lék na badtrip? :-) A když to šlape málo tak Luneticy :-)
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    SQARA: potrebujes neco neelektronickyho. Preladit, doslova. Kdybych to byla ja, skusila bych si udelat panic mode kazetu s timhle : Doors, Mnaga a Zdorp (veci co sem poslouchala pred vylety do jinych realit) a kdyz by to nezabralo tak New Kids on the Block a Karla Kryla.
    (hudbu lad dle svych vlastnich potreb :) Imho nejvic depsychdelizovat by mohly nahravky dechovky, ale neznam tvope nevedomi a jak na co reagujes,
    MICHAL_R
    MICHAL_R --- ---
    Když je člověk v této oblasti "nováčkem", tj. pokud není dostatečně obeznámen s fyzickými i psychickými efekty toho kterého halucinogenu, jakož i s dynamikou průběhu tripu, tak si myslím, že je docela dobrý nápad být doma, a případný kontakt se světem venku zvážit až v průběhu tripu.

    Pro vysoké dávky halucinogenů/psychedelik (např. nad 3,5g sušených hub, nad 300mg meskalinu apod.) je také dobrý nápad být doma, nebo někde, kde člověk nemusí řešit potkávání se s "cizími" lidmi. Některé halucinogeny je pak vyloženě nevhodné brát jinde, než v bezpečí domova (např. kouřit DMT či pít Ayahuascu).

    Ke zvýšení bezpečnosti, zejm. pokud jde o osobně dosud nevyzkoušenou látku, bych doporučil zvážit následující 2 pravidla:

    (1) mít připravenou tichou a tmavou místnost, kde se dá případně lehnout na zem nebo na postel
    (2) mít připravenou oblíbenou klidnou hudbu, a přehrávač nastaven na "repeat all"
    (2) vždy začít s nízkými dávkami, a případně si vzít víc až příště, nikdy v průběhu tripu (např. bych napoprvé nedoporučoval sníst více jak 1 až 1,5 g sušených hub, 250mg meskalinu, 15-20mg DMT apod.)
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    SQARA: jo, hlavne ta hudba. nevim jak to maji ostatni, ale ja jsem si vsiml, ze hudba docela presne moduluje muj mindset. pokud zacnu na vysokych davkach citit nejaky problem, automaticky to resim zmenou hudby. v 90% pripadu to funguje.
    ACIF
    ACIF --- ---
    co se tyce toho ketace, tak si myslim, ze je hlavne nebezpecny, jak se k nemu zvysuje tolerance.. kdyz si pak clovek dava fakt hodne tak hrozi uduseni hlenama..
    ARTUR
    ARTUR --- ---
    Drogy pouze srozumem. Člověk musí být tragéd, když se oběví tam, kde se ještě neoběvil:)
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    Z mých zkušeností na několikadenní párty je důležitý se dobře najíst zeleniny a ovoce . . . ledový salát je super věc s pomazánkovým máslem, rajčata, mrkev a pikantnější papriky vzbudí chuťový pohárky.
    Vždycky s sebou vezu dostatečnou zásobu vody, minimálně kartón vody. Tu mam vždycky v ruce nebo někde poblíž a doplnim tak dostatečně tekutiny, což výsledně z části zaručí lepší kocovinu. Souhlasim, že jsou dobrý rozpustný vitamíny, minerály, ale to až odpoledne :) . . . .
    A pokud si dávam papíra, nedávám si ho sám ( výjimky jsou samozřejmě). Založit radši míň, je někdy víc a dokrmovat můžeš vždycky. . .
    Zase by mě zajímalo, jak to mají lidi s ketaminem na party? Já tuhle věcičku nemam moc v oblibě . . . Slyšel jsem, viděl jsem pár storek, ale . . .
    2CB má taky svý kouzlo, ale nedoporučuju míchat s ostatníma drogama a hlavně ne alkoholem, myslim si, že už tak dostane záhul na játra. Může se stát, že se pak najednou ocitneš uprostřed něčeho, někde a nevíš proč, jak, kdy co . . . :D .
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    ACIF: no ja si myslim, ze u tzv. halucinogenu kazdej, kdo je bere, tak by mel mit na pameti, ze neni zarucene, ze vysledny trip bude zabavny ci jinak ke spokojenosti.
    ale vono je to asi se vsim. jeden patek ti sedum plzni sedne a je prdel, druhej patek je ti zle jak psovi a nevis z ceho :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam