• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BIGTRAGEDDrogy s rozumem
    Co sem patří

    Jak užívat drogy s co nejmenším negativním dopadem na Vaši mysl, organismus a okolí? Základní safety rules. Set and settings. Které drogy ano, které ne a proč. Co se dá mixovat, co raději ne. Dávkování. Triky jak co nejvíce snížit dopady na organismus. Historky "s ponaučením", o tom jak se to kdy nepovedlo. Praktické informace k užívání drog – aplikace, uchovávání atd.

    Co sem nepatří

    Nabídka, poptávka. Návody na výrobu drog. Zbytečný gaychat.

    -
    Tento klub jsem založil pro sdílení užitečných informací a zkušeností jenž nabýváme léty užívání drog. Většina z nás si jistě prošla obdobím kdy chyběly zkušenosti i informace a první kontakt s s drogami byl spíše punkového charakteru. Někteří z nás si i jak se říká nabili držku. Někdo více, někdo méně. Důležité ovšem je se z těchto zkušeností poučit, což bohužel někdy nedělají ani dlouholetí uživatelé.
    Na spoustu témat které se v tomto klubu mohou objevit, by se jistě našly specializovanější kluby, věřím však, že i zde se časem oběví dostatek lidí schopných fundovaně odpovědět. Odměnou snad budou praktické informace shromážděné na jednom místě.
    -
    Časem se začnu věnovat nástěnce, budou tam odkazy na užitečné informace, ale hlavně užitečné informace získané od Vás. Nestyďte se přidat i vědomosti, jenž Vám připadají triviální, případně si jen ověřte na nástěnce, zda se tam již neoběvily.
    -

    Tento klub zde není jako pobídka k užívání drog. Má pouze ponaučit jejich uživatele, jak je užívat co nejbezpečněji!
    rozbalit záhlaví
    LAKSHMANA
    LAKSHMANA --- ---
    DARJEEL: Je to pravda, co píšeš. Postupem času vůbec dospívám k poznání, že užívání psychedelik "na vlastní pěst", tedy tak, jak jsme prakticky bez výjimky byli zvyklí to praktikovat v naší společnosti, je krajně neproduktivní. Dneska jsem přesvědčenej, že má-li ta práce s psychedeliky mít nějaký smysl, a to si myslím, že je důležité aby měla (tedy rozhodně pokud užíváme opakovaně a cítíme, že v tom jakoby něco hledáme), je naprosto nezbytné mít zkušeného průvodce (šaman, psychoterapeut..)
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    LAKSHMANA: ono je to právě potom ani ne tak o dávce, ale o dovednosti zkušnejěších psychonautů toho člověka k tomu stavu přívést. Ty obrany jsou nastavený vnitřně, u různých lidí z různých důvodů, ale kolikrát stačí třeba nějaké tělesné nebo meditační cvičení (vyborný je třeba začít rpacovat s očima a rozostřováním jako s 3D obrázkama) a najednou se to spustí do plných.
    Takových "to nic nedělá, já jsem úplně v pohodě..." atd. jsme zažili.
    "Tak si tu pěkně sední a něco spolu vyzkoušíme..."
    "...no týýý voe, to šlape jak sviňa, aha!"

    A často daný jedinec zjistí, že mu to vlastně fungovalo celou dobu, akorát to nedoputovalo jeho dlouhým vedením :-)
    MICHAL_R
    MICHAL_R --- ---
    A jak je na tom ten kluk s jinýma látkama, pokud zkoušel? Třeba houby atd?
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    LAKSHMANA: typickej Grof a jeho metodologie jak uplest z hovna bic... hele ja sem neurotik jak prase, ale vsechno na me funguje 10krat silnejs.
    LAKSHMANA
    LAKSHMANA --- ---
    SQARA: Stanislav Grof uvádí případ neurotického pacienta, na kterého nezabralo 15000 ug LSD intramuskulárně. Popisuje, že především neurotičtí pacienti se umí úspěšně bránit i velmi vysokým dávkám a mnohdy trvá i několik sezení s vysokou dávkou, než se psychické obranné mechanismy prolomí a pacient se může poddat účinku drogy.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    SQARA: co se tyce LSD, mam takovou zkusenost ze pro vicedenni tripovani plati vztah, ze aby se clovek dostal na stejnou uroven, musi byt dnesni davka jedenapulnasobek az dvojnasobek davky vcerejsi. a chce to aspon trochu spanku, jinak to proste vyjde draho.
    MICHAL_R
    MICHAL_R --- ---
    A není to způsobeno jen vysokou tolerancí z častého užívání?
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    BIGTRAGED: abys věděl co jíš
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    INK_FLO: se ti nedivim. Vis jak blizko si byl posednuti nejakm sivaistickym duchem ? :)
    BIGTRAGED
    BIGTRAGED --- ---
    BIGG23: Co tím chceš říct, znát papíry? Nepředpokládám, že bys nám tady chtěl vyprávět o závislosti obrázku a stavu, případně pohádku o dablovanejch papírech. Ale co se týče množství na jednotlivejch tripech tak to mám za to, že má vliv minimální (i kdyby byl rozdíl dvojnásobný). Mnohem více jde dle mého o vliv prostředí (jak vnitřního, tak vnějšího) .... několikrát jsem viděl, jak čtvereček, z toho samýho blotteru, jednoho katapultoval někde do další dimenze, zatímco druhej se jen přihloupě smál a "viděl vzory". A co se týče záměny s např. nbome tak o takovém případu jsem ještě neslyšel.

    INK_FLO: Může být, pokaždé jen na párty a tam toho pohyby bylo dost ... nebo aspoň snaha o něj .... Možná k tomu jednou přistoupím jako k experimentu s klasickými halucinogeny, když jsem se k tomu dostal k minulosti, tak to pro mě byla jen další z řady tanečních drog.
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    jinak co se týče hudby, tak jsem zjistil, že v určitých momentech nepomůže nic - jednou mě dokázala zle rozebrat i mantra om mani padme hum, asi kvůli tomu mocnému dole posazenému projevu těch mnichů to na mě začalo působit ďábelsky a démonicky
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    BIGTRAGED: nebylo to tím, že jsi se hýbal? to nevolnost výrazně umocňuje
    BIGTRAGED
    BIGTRAGED --- ---
    SQARA: Jak odměřujete těch 400mikrogramů?

    Btw když se zmínil ten ketamin .... nemáte někdo tip, jak omezit zvracení? Měl jsem jej snad jen třikrát a víc jsem se do experimentů nepouštěl, právě kvůli toho, že nejintenzivnější částí celé intoxikace pro mě bylo právě zvracení. Čet jsem toho o něm dost na to, abych si uvědomoval jeho potenciál, ale za dvě hodiny nepřetržité snahy vyprázdnit žaludek, mi to nestojí.
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    DANCE_GIRL: Musíš vychytat tu správnou dobu, jinými slovy, když víš, že je to vrchol nebo po nájezdu. Já jsem vždycky velice spokojen. Hlavně musíš už znát ty papíry ( vícekrát si dát jeden a ten samej druh).
    MICHAL_R
    MICHAL_R --- ---
    Aldous Huxley v jednom dopise psychiatrovi H.Osmondovi (to je ten, ktery vymyslel termin "psychedelicky") napsal: "Zatím kdybych Ti mohl radit, použiješ-li si kdy meskalin nebo LSD při terapii, pak vyzkoušej účinky [Bachovy] suity B-moll."

    To je take zname jako "Hudební obětina". Jednou jsem to poslouchal pod vlivem nizke davky hub, a účinek byl... fakt velmi silný. Opravdu to všem doporučuju ;-)
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    SQARA: to je dobrý psycho :))
    DANCE_GIRL
    DANCE_GIRL --- ---
    Tak založíme a půjdem na koncert do Rudolfina? (bez prdele, před nějakou dobou jsme tohle s někym řešili... :)
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    dobra je taky vazna hudba (takovy Cajkovskij je slusny reznik :), Dvorak je uplny bliss, Ennio Morricone je zase prijemne uklidnujici, avsak trochu "plossi"). ale tam je problem s tim, ze nahravky maji vetsinou vysoky rozptyl hlasitosti, takze clovek aby neustale zesiloval a zeslaboval.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    SHEALA: tak vis jak, trip na DOBu trva treba 24h, vynasob to jeste koeficientem subjektivniho vnimani casu, a mas miliony let po ktery se musis nejak zabavit :D

    my to teda nedelali na zahnani badtripu, ale ciste ze zvedavosti. a taky jsme tehdy jeste nemeli dostatecne dobrou sbirku psybientu, takze kdyz uz jsme 10x slyseli tu stejnou Enigmu, Oldfielda a Learyho, tak prestoze jsme meli pred sebou jeste mnoho hodin, za nejakou zmenu jsme byli radi :)

    samozrejme ze Lunetic a Eva a Vasek tezka nuda. nejvetsi dojem na me tehdy udelaly Prodigy, ale to je jen pro otrle :-)
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    _BENNY: Nevedeli roupama jak zabit cas? Chapu dobre ze jste se na tripu... nudili? :)
    Tvy odolny neurotransmitery teda chcu.
    A jak to teda na vas pusobilo, jak ste se pri tom citili?
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    vy si z toho delate prdel, ale my takhle jednou na DOB tripu uz fakt roupama nevedeli co delat a jak ten cas zabit, tak jsme vsechny tyhle flaky vytahovali a testovali jak na to nas mozek reaguje :) dechovku jsme bohuzel jako jedinou nenasli.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam