• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BIGTRAGEDDrogy s rozumem
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    jojojojo... já jen že souseda s přeřvanou tývý, ani sousedovic neurotickýho psa jaksi sebepečlivěji nepřipravíš na svůj trip :-)
    MICHAL_R
    MICHAL_R --- ---
    Jasný :-) Já jsem své předchozí názory zakládal na tom, že prostředí bytu se dá dopředu připravit jakoby pečlivěji, než vnější prostředí, a tím že se dá trip jakoby lépe "naplánovat" (osvětlení, vůně, hudba...) + dá se i lépe kontrolovat, s kým přijdeme do kontaktu (aby nás to moc nevystrašilo :-)
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    MICHAL_R: ještě záleží na tom, kde doma :-)
    On takovej činžák nebo panelák je na vnitřní tripy docela nic moc :)
    MICHAL_R
    MICHAL_R --- ---
    Jestli brát halucinogeny doma nebo venku... Já si myslím, že taky záleží na tom, co je naším cílem. Můžeme požadovat buď "vnějškově" orientovaný trip - pak je asi OK být v prostředí, které je bohaté na podněty (v přírodě, na party). Pokud je naším cílem "vnitřně" orientovaný trip (introspekce apod...), pak si myslím, že je lepší být v klidu doma, zejm. pak při vyšších dávkách. Záleží na tom, co je naším cílem...
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    VKLF: Kouzelnou?
    VKLF
    VKLF --- ---
    ..tyvole co tu jedete za skolku?

    KOBUK
    KOBUK --- ---
    BIGTRAGED: Prázdný žaludek, špetku trávy na start, poloha vleže a aspoň dvě hodiny (1. hodina silná fáze, 2. hodina návrat) se nehýbat. I když musím na záchod nebo chci změnit muziku, tak radši lezu po čtyřech...
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    MICHAL_R: tim, ze se omezis s tema latkama jen na svy domaci 4 steny, tak se podle me docela o spoustu zazitku ochudis.
    ja beru v domacim prostredi minimalne, protoze doma to znam a nic me jen tak neprekvapi. myslim, ze na lsd je vhodny mit okolo sebe prostor, protoze bejt na tripu zavrevnej v krabici je fakt zlo :)
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    LAKSHMANA: ono je to právě potom ani ne tak o dávce, ale o dovednosti zkušnejěších psychonautů toho člověka k tomu stavu přívést. Ty obrany jsou nastavený vnitřně, u různých lidí z různých důvodů, ale kolikrát stačí třeba nějaké tělesné nebo meditační cvičení (vyborný je třeba začít rpacovat s očima a rozostřováním jako s 3D obrázkama) a najednou se to spustí do plných.
    Takových "to nic nedělá, já jsem úplně v pohodě..." atd. jsme zažili.
    "Tak si tu pěkně sední a něco spolu vyzkoušíme..."
    "...no týýý voe, to šlape jak sviňa, aha!"

    A často daný jedinec zjistí, že mu to vlastně fungovalo celou dobu, akorát to nedoputovalo jeho dlouhým vedením :-)
    MICHAL_R
    MICHAL_R --- ---
    A jak je na tom ten kluk s jinýma látkama, pokud zkoušel? Třeba houby atd?
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    LAKSHMANA: typickej Grof a jeho metodologie jak uplest z hovna bic... hele ja sem neurotik jak prase, ale vsechno na me funguje 10krat silnejs.
    LAKSHMANA
    LAKSHMANA --- ---
    SQARA: Stanislav Grof uvádí případ neurotického pacienta, na kterého nezabralo 15000 ug LSD intramuskulárně. Popisuje, že především neurotičtí pacienti se umí úspěšně bránit i velmi vysokým dávkám a mnohdy trvá i několik sezení s vysokou dávkou, než se psychické obranné mechanismy prolomí a pacient se může poddat účinku drogy.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    SQARA: co se tyce LSD, mam takovou zkusenost ze pro vicedenni tripovani plati vztah, ze aby se clovek dostal na stejnou uroven, musi byt dnesni davka jedenapulnasobek az dvojnasobek davky vcerejsi. a chce to aspon trochu spanku, jinak to proste vyjde draho.
    MICHAL_R
    MICHAL_R --- ---
    A není to způsobeno jen vysokou tolerancí z častého užívání?
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    BIGTRAGED: abys věděl co jíš
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    INK_FLO: se ti nedivim. Vis jak blizko si byl posednuti nejakm sivaistickym duchem ? :)
    BIGTRAGED
    BIGTRAGED --- ---
    BIGG23: Co tím chceš říct, znát papíry? Nepředpokládám, že bys nám tady chtěl vyprávět o závislosti obrázku a stavu, případně pohádku o dablovanejch papírech. Ale co se týče množství na jednotlivejch tripech tak to mám za to, že má vliv minimální (i kdyby byl rozdíl dvojnásobný). Mnohem více jde dle mého o vliv prostředí (jak vnitřního, tak vnějšího) .... několikrát jsem viděl, jak čtvereček, z toho samýho blotteru, jednoho katapultoval někde do další dimenze, zatímco druhej se jen přihloupě smál a "viděl vzory". A co se týče záměny s např. nbome tak o takovém případu jsem ještě neslyšel.

    INK_FLO: Může být, pokaždé jen na párty a tam toho pohyby bylo dost ... nebo aspoň snaha o něj .... Možná k tomu jednou přistoupím jako k experimentu s klasickými halucinogeny, když jsem se k tomu dostal k minulosti, tak to pro mě byla jen další z řady tanečních drog.
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    jinak co se týče hudby, tak jsem zjistil, že v určitých momentech nepomůže nic - jednou mě dokázala zle rozebrat i mantra om mani padme hum, asi kvůli tomu mocnému dole posazenému projevu těch mnichů to na mě začalo působit ďábelsky a démonicky
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    BIGTRAGED: nebylo to tím, že jsi se hýbal? to nevolnost výrazně umocňuje
    BIGTRAGED
    BIGTRAGED --- ---
    SQARA: Jak odměřujete těch 400mikrogramů?

    Btw když se zmínil ten ketamin .... nemáte někdo tip, jak omezit zvracení? Měl jsem jej snad jen třikrát a víc jsem se do experimentů nepouštěl, právě kvůli toho, že nejintenzivnější částí celé intoxikace pro mě bylo právě zvracení. Čet jsem toho o něm dost na to, abych si uvědomoval jeho potenciál, ale za dvě hodiny nepřetržité snahy vyprázdnit žaludek, mi to nestojí.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam