MATEJICEKKK: beru si fotak takze si to kdyztak pak vybavim z fotek :oD
Ne vazne, ja nejsem zas nejakej ubervyndanec, mam rad nad sebou jeste jaks taks kontrolu... alkohol jsem uplne skrtnul uz driv, coke uz moc prave nechci, vetsinou z toho az tak super stavy nemam akorat pak konzumuju spoustu vseho a nemam z toho nic...
Prosel jsem ruzna fora co jsem vyhrabal a zatim jsem presvedcenej o LSD prvni noc a MDMA treti noc... stale hledam co delat tu druhou, vim ze houby by po tripu uz nefungovaly, premyslim jeste o nejakych stimulantech ale tam mam zkusenost jen s Cokem a Pikem, prvni mi dela malo ale stoji hodne, druhy me jen hrozne vyzvejkne a mam na to fakt docela depresivni a divny zdravotni reakce druhej den...
Mozna to dopadne tak ze budu odpocivat, nemusim bejt nutne vodmastenej porad ale ani nevim co bude k dispozici takze jsem spis chtel mit zasobu napadu co delat muzu a nebude to ohrozujici zivot pripadne zbytecny (tolerance)
Jinak ted jsem si overil ze Mko mi s rozestupem 8 dnu neudelalo skoro nic, jeden vikend cca 1/4g, druhej vikend zas... prvni vikend to bylo uplne kraaasny, druhej vikend toho bylo tak malo ze to klidne mohlo bejt placebo a ne stav...