DAVIDO: Copak "násobení jablek hruškama"... to je ještě dobrý - to mu maximálně vyjdou malvice čtvereční, což je ve výsledku mírně obdélníková jednotka plochy, ale nakonec to závisí na tom, kterou konkrétní odrůdu násobí kterou.
Horší by bylo, kdyby násobil třeba jablka pomeranči nebo hrušky banány. To by byla už zjevně nedovolená genetická modifikace potravin, kterou bych jako suverénní vládce musel na svém území přísně zakázat. A trestat možná i zastřelením.
DAVIDO: Kdo lže, jako když tiskne, ten krade, jako když tiskne. Tedy fiat money - to mi připomnělo, že musím na svém území zakázat Bitcoin a zastřelit majitele MtGox (kde jsem je měl všechny uložené.. tyhlety inovace, zlaté Švýcarsko - dokud jsem tam schovával polovinu svého prezidentského platu jedné blonďaté madamoiselle do slamníku, bylo to jednodušší a příjemnější - a ještě tam nemanželští levobočci získali kvalitní vícejazyčné vzdělání).
Ale co se znásilňování přírodních zákonů týče, tak tady se musím XCHAOSe zastat. V mé vlastni není znásilnění zločin, pokud to dosvědčí minimálně dva mužští svědci (což nejlépe dosvědčí, pokud se toho sami zúčastnili). A potrestáme zásadně znásilněnou, tedy aspoň pokud nás o to požádá její manžel - jinak na to obvykle pečeme, případně rozhodne, jestli dá větší úplatek on, nebo ti násilníci.