XCHAOS:
vím o logice tolik, abych dokázal naprogramovat jakýkoliv logický výraz, který můžu potřebovat - no, ja bohuzel videl jak programujes. Takze jsem krapet skeptickej. A potom, co jsi parkrat zopakoval ze jsi neco nerekl, krome pripadu kdys to rekl mi tvuj vztah k logice prijde trochu... vlazny 8))
myslím, že nemáš žádné nadpřirozené schopnosti vývoj těhle hranic možných designů v parametrickém prostoru v reálném čase sledovat, a tvůj pocit, že to nejde, neni nic jiného než pocit. - hele, jak pitomej musi clovek bejt, aby potom, co mu zcela jasne napisu
pokud neco "nejde", tak ne "postavit maly solarni letadlo/hopsadlo", ale "aby xchaos se svym dosavadnim pristupem ke konstrukci letadel uspesne postavil maly solarni letadlo/hopsadlo", porad blabolil neco o "parametrickem prostoru designu"? Podivej, ty uz jsi pochopil, ze kdyz napises neco aspon trochu konkretniho, tak ti to tady velmi rychle rozemetame na kousky, protoze na rozdil od tebe jsem davali na gymplu pri fyzice pozor. Takze uz ani nepises konkretni "designy" (haha), ale jen obecny kecy s trivialnim doplnovanim do elementarnich vzorecku, v podstate skoro tautologie. Tam neni ani co sledovat a nezbyva nez se smat tomu, jak na jedny strana machrujes co vsechno planujes dokazat a na druhy strane ocividne ani v nejmensim netusis jak.
nějaký simulovaný větroň umí letět vodorovně při sakra malém výkonu motoru, ale nenapíšeš to sem, protože proč bys mi tím "pomáhal" - LOL. Jinymy slovy me obvinujes z toho, ze vim ze mas pravdu, ale schvalne to tajim? Hahaha. Ty rikej neco o projekcich 8)))
sklouzáváš do roviny osobních až osobnostních výpadů a obecně do rétorické roviny - co se osobnich vypadu tyce, samozrejme. Po x letech tvyho klickovani, mlzeni, neschopnosti priznat omyl, lhani (viz predchozi zprava) nebo i
privlastnovani cizich zasluh moje ochota ke ciste konstruktivni debate krapet povadla. A co se retoricke roviny tyce, hele, pokdu vsechno co zvladas je "Kdyz dosadim tyhle dve cisla do tohohle trivialniho vzorecku, vyjde mi ze to funguje a jak konkretne to postavim vam nereknu", tezko debatovat nejak neretoricky 8)))