DANYSEK: hledal jsem nestraného moderátora, ale zatím nenašel - nikdo na to nemá čas. myslím, že bránit se osobním útokům a urážkám je přiměřené.
je úplně ok, když sem někdo napíše názor na něco, co je tématem klubu - ale co když napíše 10x ten samý názor, ignoruje jakékoliv předložené argumenty a do toho přihodí pár urážek (typu idiotů, lhářů, apod.)?
popravdě, tebe se zabanovat bojím, a to jednoduše z obchodních důvodů, nesouvisejích s tímhle klubem. jsi mocný muž českého (a zejména pražského) Internetu a netroufnu si zajít tak daleko, abych osobním sporem s tebou ohrozil např. obchodní zájem své firmy. Důrazně tě ale prosím, aby si toho nezneužíval.
Těm lidem, kterým dáváš na rozdíl ode mě právo na poslední slovo, jsem nic neudělal: ve svých vlastních klubech, kterých si založili požehnaně, si mě mohou pomlouvat a zesměšňovat jak chtějí, to je jejich věc. Já tam prostě nelezu, počítám s tím, že jejich zaujetí tématem časem vyšumí. Oni sem přišli za mnou, do tohohle klubu a útočí na mě. A bojkotují aby se ten klub používal k tomu, k čemu byl založen.