REDGUY: jinak s tím zálohováním: já se tím (na rozdíl od tebe - takový magor nejsem) brodit nebudu. neříkám, že si to napsal ty - já se hádal s kdekým, ty jediný máš takovou výdrž, že to nevzdáváš (protože ses asi nějak rozhodl, že chceš právě takovéhohle online protivníka, či co - fakt tě nechápu a nedokážu pochopit, proč někomu stojí za to vší silou zpochybňovat něco, co je v nejlepším případě nepodstatné, i kdybych se třeba nakonec mýlil a vesmír v sobě někde obsahoval nějaký tvrdý limit, daný mezemi konstrukčních materiálů apod., že solární letadla budou vždy max. třeba čtyřmístná, ale nikdy ne 40ti místná)
a jako jo.. to věčné nyxácké posílání někoho na psychiatrii nebo "brát prášky" (neříkám, že to tu děláš jen ty) je v podstatě projevem nějakého obdivu k mocenskému zneužívání psychiatrie.
tobě, kterému vadí reagovat na agresivní rétoriku opět agresivní rétorikou: ale přijde ti normální lidem, se kterými nesouhlasíš, vypínat mozek "práškama"? to nějak měříš dvojím metrem. neřeknu, kdybych tě stalkoval v nějakém tvém klubu.. ale tebe opravdu nikdo nenutí tě to tady číst.
nakonec je to debata o tom, jestli je správný můj smysl pro humor, nebo tvůj. můj smysl pro humor spočívá v tom, že se směju, když lidi, kteří si doteď o sobě mysleli, že jsou chytří, zjistí, že je něco dokáže překvapit. tvůj smysl pro humor spočívá v tom ukazovat na někoho, kdo je na tom hůř než ty a patří do skupiny, do které ty naštěstí nepatříš (resp. naopak: ty patříš do skupiny, která toho člověka mezi sebe nepatří). (nemůžeš se divit, že to, co je pro tebe hahaha, je pro mě zoufalá a ubíjející nuda...)