ANNAWA: chápu. No já se taky zdráhal, ale byl jsem ubezpečen, že u těhle věcí stáří nemusí hrát takovou roli. Takže jsem pak prohloupil. Tohle máš pravdu.
Dál - argument že se to může pokazit špatným používáním nebo instalací. No hele ne. Prostě ne. Na tý myčce je jedno kolečko a vedle čtyři diodky. Fakt ne :) A instalace byla provedena člověkem, co se v tomhle vyzná a umí to.
A taky jako hele bavíme se tu o asi 8x spuštění zařízení za 2,5 tisíce, který pak přestane fungovat - prej předtim fungovalo sedm let! Argument "Prodejce to dal za cenu, kterou někdo koupil." mi připadne bezohledný a povrchní. Stejně jako naprosto odmítat zodpovědnost za takový obchod po pár týdnech používání.
PS: já viděl nejlevnější myčku právě za mnohem víc. Koukám, že nějaké za pět vážně jsou. Až teď :( Ale zase ne - ten dotyčnej ví, že je to sedm let starý a dá to za 2,5 a někdo mu na to "skočí". Já vim, že on to tak nemyslel - tohle ne - ale výsledek je stejnej. No jestli ty by ses nezeptala například mě - měla bys smůlu. Protože já bych se nad sebou naopak zamyslel, spokojil bych se s 1500 a tisíc ti dal zpátky na opravu.