GAF: Tak jestli ja bych penize vratila, je ale uplne jina otazka. Ja treba jo, jsem naivni a blba, v tehle vecech, zasilam lidem veci vsude mozne a sama porad platim postovne, protoze je mi blbe si jim o neco rict, pripadne objednavam pradlo pro Nyxacky, zaplatim to ze sveho pro uplne cizi lidi a nechci nic predem a ony me pak jeste nahaneji pres celou Prahu, kam presne to chteji dorucit, prestoze na zacatku jasne reknu, ze si to mohou vyzvednout tam a tam, organizuju obri objednavky z USA jen ze sve dobre vule, zaplatim za to sama a jeste se mi dostane vynadano, ze to nebylo, jak si nekdo predstavoval, kdyz nekdo prodava s provizi a moje kamaradky od nej neco chteji, zaplatim pulku provize za ne, protoze je mi blbe si jim rict o tolik penez. Jo, jsem asi blba, tratim na tom, nic z toho nemam a stejne to porad budu delat. Ale v obracene pozici nic neocekavam. Pokud by se to stalo me, napsala bych prodejci, ze se teda bohuzel mycka rozbila, cekala bych asi omluvu a tak, ale ne nejake penize, to je proste riziko koupe pouzite veci. Koupila jsem takhle na Nyxu pracku za 2k, hodne starou, nastesti teda slape, jak ma, ale kdyby se rozbila - no vzdyt vime, jak je to s temi "kurvitky" v elektronickych pristrojich, tomu cloveku ta mycka mohla slapat bez chybicky a o zadne zavade nejspis nevedel, on prodaval s cistym svedomim, tot muj nazor - no a kdyby se rozbila, tak bych vazne nechtela ani prispet na opravu, ani vratit penize, dle meho moralniho nastaveni opravdu nemas na nic narok. Omlouvam se za nazor, ktery nechces slyset, jen jsem mela potrebu rict, ze tohle nefunguje i obracene, jak ses snazil naznacit.