GOMERA: to si trochu pleteš :-) Mě se maringotky jako takový líbí. Navíc jsou u mě symbolem kočovnosti, která je mi vlastní. Jen upozorňuju na to že doba už je (bohužel) jinde a že zákon už neumožňuje to co dříve. "... není spojená se zemí..." "...je to jen parkující vozidlo..." už dávno neplatí.
A bohužel těch nedobrovolně odstěhovanejch maringotek je čím dál tím víc. Proto se jen snažím o to informovat jak se na to dívá zákon aby se případným střetům dalo předejít, nebo se na něj lépe připravit.
Osobně mi přijde nebezpečné když tu někdo někomu radí ať si postaví marinu kdekoliv že je to vozidlo, nebo zde zveřejnuje inzerci na prodej louky za necelejch 200k Kč s tím že je to vhodné pro marinu, ale s největší pravděpodobností to pozemek kde může v maringotce bydlet není..
To že to někomu (zatím) prochází neznamená že to tak bude fungovat všude a napořád!
Jinak ať si každej dělá co chce.
BTW tohle by se někomu mohlo hodit:
[ CUKI @ Ekologické, nízkonákladové a nízkorozpočtové stavby (max do milionu Kč) ]
Topit v Marině PB je mnohem komfortnější než malé kamínka na dřevo, navíc to nebude vypadat tak obytně...